Blu Jemz After Sunset’te!

Tarihler: 12 Ağustos 2015 Çarşamba ~ 14 Ağustos 2015 Cuma

Yer: Sunset&Grill Bar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2015 ~ Ağu 14, 2015

NEW YORK İSTANBUL’ A GELİYOR

Doğa ile muhteşem Boğaz manzarasının birleşmesinin tartışılmaz çekiciliğiyle, İstanbul’un en seçkin yerlerinden biri haline gelen, hem Türk hem de yabancı misafirlerinin 21 yıldır ilgi odağı olmaya devam eden Sunset&Grill Bar, Şehrin en özel yerinde 12 ve 14 Ağustos tarihlerinde ünlü DJ Blu Jemz’e ev sahipliği yapacak.

Sunset yine bir ilke imza atarak, New York gece hayatını İstanbul’a taşıyor.

Müzik hayatında Los Angeles ve New York’ta birçok başarılı projelere imza atarak, gece hayatına yöne vermiş olan New York’lu Blu Jems sadece 2 gece için After Sunset’in konuğu olacak.

The Standard Otel’in içinde yer alan ve New York’un eğlence hayatının önemli merkezlerinden biri olan The Top of the Standard ve Boom Boom Room’un resident DJ’i Blu Jemz’i 12 ve 14 Ağustos’ta After Sunset’te dinleme fırsatını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT