Blueslive Konserleri

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 02 Nisan 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Blueslive

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. Öğüt Sok. No:4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 25 113 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 2, 2011

Ruhumuza kadeh kaldırtacak konserler Perşembe – Cuma - Cumartesi Blueslive’da

Perşembe 21.00 “blues daddy”
Cuma 22.30 “mustang”
Cumartesi 19.00 “blues daddy”
22.30 “mustang” saatlerinde hayatın akışını hızlandırıyoruz.

Blues’un yoğun ve hisli üretimlerine tanıklık etmek isteyenler için şiddetle tavsiye edilir. Blueslive bir konser dinlemek her türlü kötü büyüyü, bed sihri çözer, atar. Loş ışıkların altında blues sizinle flört edecek,haftaboyunca yaşadıklarımızı silecek , ruhumuza kadeh kaldırtacak şarkıların çıkartması olacaklar.

Gelelim detaylara……giriş ücretsiz keyif sonsuzdur herkes bilir, erken gelenler –ki biz 18.00 itibariyle açığız belirtelim – Efes Şişeleri , fıstıklar eşliğinde 5 tl ‘ye içerler.

Gruplara indirim ve doğumgünleri için de indirimler, doğumgünü kişisine poison ikramı ( özel kokteylimizdir, etkilidir, zehirleeer ) ve bilimum blues süprizleri mevcuttur, havalar güzel gidiyor dışarıda masaları koyduk keyfe keyif katıyor şu sıralar.

Sadece 18 üstü blues hayranlarını ağırladığımız da bilinmekte, gelirken lütfen yanınıza huzur, enerji, romantizm, motivasyonunuzu eksik etmeyin – zira bizde bol bol var, daha ne olsun biz blueslive’dayız sizde buyurun davetlimizsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT