Bohemian Industrial Nights Vol 1 - Virgins O.R. Pigeons

Tarihler: 03 Ekim 2008 Cuma ~ 03 Ekim 2008 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx Club

Ücret: 15,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx Club

Adres: İstiklal Caddesi, Terkos Çıkmazı No:8 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2008 ~ Eki 3, 2008
Bohemian Industrial Nights Vol 1 - Virgins O.R. Pigeons
Balkan Industrial müziğinin devleri Virgins O.R. Pigeons, Vampire Freaks ana sponsorluğunda sonunda Türkiye`de! Virgins O.R. Pigeons ile aynı sahnede İstanbul`dan Neoplast & r02 Project.
3 Ekim Cuma @ BRONX CLUB
Kapı Açılış: 20.00
Giriş: 15 YTL

Deneysel müziğin; sesin farklı aşamaları ve teknikleriyle harmanlandığı, mekanik ve minimal bir sounda sahiptir endüstriyel müzik. İlk defa 1970 yılında Industrial Records etiketiyle yayınlanan parçaların türünü açık etmek için kullanılan tanım, sonrasında gelecek olan yaşam tarzını ve sanatsal çalışmaları müjdeler. Sanayileşmenin vardığı boyutu, savaşları, yıkımları ve canavarlaşan insan temasını sıkça kullanan endüstriyel müzik; beslendiği kaynaktan ötürü mekanik bir atmosfere ve betonsu seslere sahiptir.
Endüstriyel müzik; karanlık, kasvetli ve grotesk yapısı sayesinde gotik müzikle etkileşim halinde olmuştur. Karanlık sahne showları, üniformayı andıran kıyafetler ve klavye, synthesizer gibi elektronik müzik öğelerinin yer aldığı deneysel sounduyla izleyicide farklı tatlar bırakır.

3 Ekim akşamı saat 21.00`da başlayacak konserin mekanı Bronx Club. Gecede Virgins OR Pigeons`un dışında; sahnede; r02, Neoplast yer alırken kabinde, Gothic Gathering partileriyle adından söz ettiren Türkiye`nin ilk ve tek gotik endüstriyel oluşumu Electrogothx`in djlerinden DJ Spectre ve DJ Doll sizlerle olacak.
Bohemian Events Group aracılığıyla gerçekleşecek Virgins OR Pigeons konserinde ebm, new wave, industrial, dark wave, electrogoth gibi karanlık synth`ler eşliğinde dans edecek; yerli gruplar ve dj`lerle alışılmadık bir geceye tanık olacaksınız. Daha fazla bilgi için www.bohemianeventsgroup.com adresinden yararlanılabilir.

Virgins O.R Pigeons: Yunanistanlı üçlü Virgins O.R Pigeons 2002 yılında kuruldu. Müzikleri için ne ebm kadar yumuşak ne de endüstriyel kadar sert diyebileceğimiz Virgins O.R Pigeons, gerek sahne şovu gerek imajıyla adından söz ettiriyor. Japon rock`ına yakın duruşları ve gotik imajlarıyla beğeni toplayan grup, 2007`de çıkardıkları "Place No Reliance" albümüyle de dikkat çekti. Virgins O.R Pigeons, halen ikinci albümünün çalışmalarına devam ediyor.

Neoplast: Yaklaşık 11 senedir sahnelerde yer alan Türkiye`nin ilk gothic/rock grubu Neoplast, 3 Ekim`de sessizliğini bozuyor. İlk yıllarında yaptığı aykırı ve fetiş şovlarıyla izleyenlerin hafızalarından uzun süre çıkmayan Neoplast, kuruluşunu izleyen 3 sene boyunca müziğini endüstriyel tınılarla süslemiş, daha sonra sesini gothic/rock dalında duyurmaya devam etmiş ve Türkiye`nin bu dalda vazgeçilmezi olduğunu göstermiştir.

R02 (İç Direnç): 2005`te kurulan İç Direnç, 2 kez elde ettiği Roxy müzik ödülleri final başarısının ardından İstanbul`da çeşitli mekanlarda çalarak dikkat çekmeyi başardı. Elektronika/ endüstriyel/ metal altyapıları ile renkli rock müzik yolculuğuna başlayan grup, özgün ve başarılı yorumu ile kitlesini arttırdı. Elektronik ve rock dallarında dünya çapında başarılı olmuş grupların hit parçalarını cover`leyen grubun repertuarında eğlenceli r02 besteleri de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT