Bonobo Live

Tarihler: 25 Nisan 2009 Cumartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto - Santral

Ücret: 45,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral Gişe

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1 Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2009 ~ Nis 25, 2009
Bonobo live
Joe90 & El Harvo (Futureboogie)

Lounge 102, 25 Nisan 2009 Cumartesi gecesi Lounge müzik dünyasının en cok takip edilen gruplarından Bonobo’yu büyüleyici canlı performansiyla Otto Santral’de konuk ediyor. Pastoral rüyaların, sinematik seslerini, dünyanın dört bir köşesinden toparlayarak yarattığı ses uzayı ile bambaşka bir boyutta yorumlayan Bonobo, işitsel macerasına eşlik eden on bir müzisyenle, dinginliğin sınırlarını zorluyor.
Bonobo sonrasında ise Lounge 102’de beğeniyle takip edilen Futureboogie Radio Show’unun arkasındaki isimler; disco ve house müziği yeni funk sounduyla kusursuzca birleştiren Joe90 ve El Harvo sahnede.

Bonobo
http://www.bonobomusic.com/

‘Animal Magic’ ile downtempo sahnesinin en çok takip edilen sanatçılarından biri haline gelen Bonobo, Simon Green’in tanrı vergisi prodüksiyon anlayışı sayesinde basmakalıp ‘laid-back’ perspektifinin dışına çıkıp, çizgisini her zaman yukarda tuttu. Özgün tınısının kaynağı olan organik altyapıları, pastoral seslerle birebir örtüşen çekici melodilerle birleştiren Bonobo, dijital üretimin yanında ustalıkla sentezlediği akustik enstrümanlarla benzeri topluluklardan ayrılıyor. Brighton şehrine taşındığı 2000 yılından bu yana en az prodüksiyonları kadar konuşulan DJ setleri ile dinleyicilerini hip hop, jazz, broken beats, latin, funk ve soul’un en iyi örnekleriyle buluşturan Bonobo, uluslararası üne kavuşup, Ninja Tunes’un demirbaş sanatçılarından biri oldu. 2006 yılında derlediği ‘Solid Steel’ seçkisi ile en çok satanlar listelerinde hala yerini koruyan sanatçı, albüm turnesinden sonra, sıradaki projesi için çalışmalara başladı.

Yeni canlı perfromansı için toparladığı müzisyenlerle sıklıkla prova yapmaya başlayan Simon Green, ‘Dial M For Monkey’ ile kavramsal bir patikada ilerliyordu. ’Dial M For Monkey’ ile insan ruhunun karmaşık ve loş bölgelerini dışa vuran Bonobo, tek kişilik proje formatından yavaş yavaş sıyrılırken, Gilles Peterson Worldwide Show’da dinleyici oyları ile ‘Yılın Albümü’ seçilen, sıradaki albüm; ‘Days To Come’ ise sanatçıya yeni bir bakış açısı kazandırdı. Stüdyo’da geçen uzun zaman ve sıkı bir çalışma sonucunda ortaya çıkan yeni Bonobo artık masif kitleleri sürüklemeye hazırdı. Glastonbury, The Big Chill ve Jazz Cafe gibi prestijli festivallerde yer alan topluluk, öncü sayılabilecek performansları ve sahne üzerindeki duruşları ile türünün fenomen gruplarından biri haline geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT