Booty Grand Opening with Kurtis Blow

Tarihler: 09 Ekim 2010 Cumartesi ~ 09 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçük Bayram Sok. No:7 Taksim Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2010 ~ Eki 9, 2010

THE HALL ISTANBUL SEZONA BİR “HIP-HOP EFSANESİ” İLE MERHABA DİYOR

KURTIS BLOW, hayranları ile buluşmak için ilk defa Türkiye’ye geliyor.. 9 Ekim Cumartesi akşamı THE HALL’un yeni sahnesi BOOTY’de!

Beyoğlu, The Hall’da yeni sezonda hizmet verecek olan BOOTY, R&B ve Hip Hop müziğin öncü isimlerini İstanbullu müzikseverler ile buluşturuyor. Güney Bronx’un arka sokaklarında doğan ve dünya gençliğini peşinden sürükleyen R&B ve Hip-Hop kültürü, BOOTY ile İstanbul’a taşınıyor.

Sezon açılışını 9 Ekim Cumartesi gecesi gerçekleştirecek olan BOOTY, R&B ve Hip-Hop müziğinin birçok sanatçıya ilham kaynağı olmuş efsanevi ismi Kurtis Blow ile kapılarını açıyor.
1956 yılında Harlem`de doğan Kurtis Blow, müzik kariyerine 1972’te Kool DJ Kurt adı ile DJ`lik yaparak başladı. 1979 yılında, henüz 20`li yaşlarındayken Mercury Record ile sözleşme imzalayarak, büyük bir plak şirketiyle çalışan ilk rapçi oldu. Mercury çatısı altında yayınlanan ilk single`ı "Christmas Rappin" 400.000`den fazla sattı. "The Breaks" single`ı ile altın plak kazanan Blow, sonraki 11 yıl boyunca 10`dan fazla albüme imza attı. İlk albümü "Kurtis Blow"un ardından yayınladığı "Deuce" albümü müzik listelerinde Top 40`ta yer aldı. 1985`te yayınlanan "America" albümü ise büyük beğeni topladı. Bu albümde yer alan "If I Ruled The World" parçası, Billboard dergisinin R&B Chart`ında ilk 5`te yer buldu.Albüm çalışmalarının yanı sıra Run DMC, Russell Simmons, Wyclef Jean, The Fat Boys, Lovebug Starski, Dr. Jekyll & Mr. Hyde gibi müzik piyasasının önde gelen isimleri ile birlikte çalışan Kurtis Blow, Whitney Houston, New Edition, Stephanie Mills, El Debage, James JT Taylor gibi pek çok müzisyenin de prodüksiyonlarına imza attı.Leon Kennedy`nin "Cry of the City" filminde müzik direktörlüğü yapan Kurtis Blow, hip hop kültürünü anlatan "Krush Groove" filminin soundtrack`i ile büyük beğeni topladı. R&B ve Hip-Hop müziğinin İstanbul’daki merkezi olacak BOOTY, açlışında Kurtis Blow gibi efsane bir ismi İstanbul’lu müzikseverlerle bir araya getirerek ilerleyen dönemlerde imza atacağı birbirinden seçkin ve özel geceler hakkında şimdiden takipçilerine ipuçları veriyor.

Program: Kurtis Blow, Sultana, Mark Anthony Walker, DJ XXXL, DJ TNT, Pomka

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT