Bora Öztoprak & Emre Kınay

Tarihler: 14 Nisan 2017 Cuma ~ 14 Nisan 2017 Cuma 14 Nisan 2017 22:00

Yer: Dorock XL

Ücret: İndirimli Dönem Ön Satış Bilet Fiyatı: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2017 ~ Nis 14, 2017
Bora Öztoprak ve Emre Kınay "Sezen Aksu Şarkıları" ile 14 Nisan'da Dorock XL sahnesinde sizlerle...

Emre Kınay,1970 yilinda istanbul'da doğdu. Lise eğitimini tamamladiktan sonra 1990 yilinda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarl Tiyatro Bölümü'ne kayit yaptırdı. 1992 yıll itibariyle, öğrencisi olduğu Zeliha Berksoy'un daveti üzerine Bakirköy Belediye Tiyatroları'nda profesyonel olarak oyunculuk kariyerine başladl 1995 yilinda konservatuvardan mezun olan Kınay'ın Bakirköy Belediye Tiyatrolar 'ndaki görevi devam etmektedir. Konservatuvar eğitimi sirasinda başlayan eğitimcilik kariyerini ise DURU TIYATRO da devam ettirmektedir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda başladiği yüksek lisans eğitimini tez safhasında durdurmuş olan Emre Kınay ilk firsatta tezini verip doktora yapmayi hedeflemektedir.

Bora Öztoprak, Istanbul doğumlu sanatçı, henüz 5 yaşındayken babasinin yeteneğini keşfetmesi üzerine aldiğ piyano ile müzige başladı 16 yaşinda sahne hayatına başlayan Bora Öztoprak, bir yandan çeşitli kulüplerde performanslar sergilerken bir yandan da müzik eğitimini tamamladi. Kendişarkilarinl çoktan yazmaya başlamıştibile. Unutulmaz klasikler arasina giren parçalarının yani sira,Nükhet Duru, Yeşim Salkim, Yonca Evcimik ve Hazal gibi pek çok ünlü ismin albümlerine de eserler vermeye devam etti. 1500'ün üzerinde konser ve özel performans gerçekleştiren sanatçı aynı tamanda Emre Kinayin Nafile Dünya SI dahil pek çok oyun müziği yapmış ve Afife Jale Tiyatro ödüllerine aday olmuştur. Müzik yolculuğuna ara vermeden devam eden Bora Öztoprak bir taraftan da Müzik Eserleri Sahipleri Grubu (MSG) yönetim kurulu üyesi olarak basarili çalişmalara imza atmaktadır

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT