Borusan Çocuk Korosu

Tarihler: 21 Nisan 2011 Perşembe ~ 21 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 13:00

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adlı Apayadın Sok. No: 1 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2011 ~ Nis 21, 2011
BORUSAN MÜZİK EVİ, MİNİKLERİN BAYRAMINI BORUSAN ÇOCUK KOROSU KONSERİYLE KUTLUYOR

Borusan Müzik Evi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Borusan Çocuk Korosu`nun 21 Nisan Perşembe günü vereceği konserle karşılıyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konserde Borusan Çocuk Korosu; çevre, Atatürk ve Çocuk Bayramı ile ilgili şarkılar seslendirecek.

19 Nisan 2011; İstanbul -- Klasik müzik, caz, dünya müziği, modern dans gösterileri ve çağdaş sanat eserleri sergileri gibi kültür ve sanatın farklı disiplinlerinden etkinliklere ev sahipliği yapan Borusan Müzik Evi, kapılarını bu defa miniklere açıyor. 8-14 yaş grubundaki 40 korist çocuktan oluşan Borusan Çocuk Korosu’nun 21 Nisan Perşembe günü Borusan Müzik Evi’nde koro şefi Gülsen Yavuzkal yönetiminde ve piyanist Hande Yusumut eşliğinde gerçekleştireceği konser, saat 13.00`te ücretsiz olarak izlenebilecek.

Borusan Grubu’nun sosyal sorumluluk anlayışıyla 2002 yılında hayata geçirdiği ve desteklediği Borusan Çocuk Korosu Beyoğlu Okçu Musa İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşuyor. Ulusal bayram ve yeni yıl kutlamaları, ilkokullar, çocuk festivalleri ve diğer özel etkinlikler kapsamında yılda ortalama 6 konser veren koro, Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında da müzikseverlerle buluşuyor. Repertuarında bulunan farklı ülkelerin çocuk ezgilerini özgün dillerinde çoksesli olarak seslendiren Borusan Çocuk Korosu, a capella yorumların yanı sıra piyano eşliğinde de konserler veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT