Bratsch

Tarihler: 03 Haziran 2010 Perşembe ~ 03 Haziran 2010 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 40 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Balans Jolly Joker

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22, Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2010 ~ Haz 3, 2010

Efsane topluluk Bratsch, StageArt & Jolly Joker Balans işbirliği sonucunda İstanbul’lu müzikseverlerle buluşuyor...

1972 yılında Dan Gharibian (gitar ve vokal) ve Bruno Girard (keman) tarafından kurulan Bratsch daha sonra Pierre Jacquet (bas gitar), Nano Peylet (clarinet) ve François Castiello’nun (akordiyon) katılımıyla, deneysel caz, Doğu Avrupa çingene müziği ve özellikle Django Reinhardt tarafından bulunan Manouche caz gibi çeşitli disiplinlerden gelen Fransız müzisyenler için bir buluşma noktası olmuştur. Bu kimyayı kendine has üslubuyla icra eden Bratsch, repertuvarının önemli bir kısmını kendi bestelerinden oluşturmuş ve kurmaca folklorüyle Karadeniz’den Atlantik’e uzanan bir bölgeye hitap etmektedir.
Bratsch Moskova’dan Los Angeles’a, İstanbul’dan Montreal’e, Kazablanka’dan Atina’ya Berlin, Helsinki, Budapeşte, Londra veya Gazze’ye kadar birçok şehrin müzikseverleriyle buluşmuştur. 2010 yılında piyasaya çıkacak albümleri “Urban Bratsch” süresince esinlendikleri bu şehirlere Bratsch müziğini götürerek müziği bu noktalarda kutlamak isteyen grup geçtiğimiz güz döneminden beri bu parçaları seslendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT