Buena Vista Sensacion @ İstanbul

Tarihler: 28 Eylül 2010 Salı ~ 03 Ekim 2010 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans Jolly Joker

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. No: 22 Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2010 ~ Eki 3, 2010

Konser Tarihleri: 28 Eylül ve 3 Ekim Saat:21.00

BUENA VISTA SENSACION

Küba`nın tüm dünyayı etkisi altına alan benzersiz şovu `Buena Vista Sensacion, Eylül sonu ve Ekim ayı başında İstanbul, İzmir, Ankara, İzmit ve Bursa`yı kapsayan bir turne için ülkemizi ziyaret etmeye hazırlanıyor.

Yüzyıllar boyunca İspanya`dan gelen ve tütün üreticiliği yapan ilk göçmenlerin kendileriyle birlikte taşıdığı müzikal etkileşimin yine aynı dönemde şeker tarlalarında çalıştırılmak üzere adaya getirilen Afrikalı kölelerin geleneksel müziğiyle harmanlanmasıyla ortaya çıkan, Karayip`lerin tüm neşesini ve sıcaklığını yansıtan eşsiz ritimler, müthiş danslar ve hiç bitmeyen bir coşku. 1800`lı yılların başlarından, 1940`ların Havana`sındaki efsanevi Tropicana Club`a kadar uzanan ve bugune kadar devam eden bir müzikal yolculuk.

Her biri Küba müziğinde önemli bir yere sahip müzisyenlerin işbirliğinden oluşan `Buena Vista Sensacion`, canlı performanslarında `Guantanamera`, `Chan Chan`, `Candela`, `Quizas Quizas Quizas`, `Besame Mucho` ve `Oye Como Va` gibi Küba müziğinin altın çağına ait hitleri seslendiriyor.

Her bir `Buena Vista Sensacion` konseri, tüm etkinlik boyunca hiç düşmeyen bir tempo ve bitmeyen bir enerjiye sahne oluyor. Sınırlı sayıda gerçekleşecek bu muhteşem performansları kaçırmamanızı öneriyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT