Bulutsuzluk Özlemi ile Orijinal Sound Gecesi

Tarihler: 21 Ocak 2012 Cumartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 34,00 TL, Kapıda 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2012 ~ Oca 21, 2012

21 Ocak 2012, Cumartesi akşamı Istanbul Live için özel olarak yaratılan “Orijinal Sound Gecesi”nde ise, Bulutsuzluk Özlemi, eski efsanevi gitaristleriyle buluşuyor!

Türkiye'de birçok ilke imza atan ve kendi türünün ilklerinden biri olma özelliği taşıyan efsanevi rock grubu Bulutsuzluk Özlemi ise, Istanbul Live’a özel oluşturulan “Orijinal Sound Gecesi”nde ilk gitaristleri Akın Eldes ve ikinci gitaristleri Serdar Öztop’un yanı sıra diğer özel konuklarıyla bir araya gelecek. Tekrarı olmayacak bu konserde Nejat Yavaşoğulları, Sina Koloğlu, Sunay Özgür, Deniz Demiröz ve Gencay Kıymaz’dan oluşan şu anki kadrosuyla Bulutsuzluk Özlemi; müzik piyasasına 1986 yılında, kendi adını taşıyan ilk albümle adım attı. 20 yılda toplam 7 albüme ve binlerce konserle imza atan grup, son albümü “Zamska”yı 2009 yılında çıkardı. Bugüne kadar kaydettiği albümler ve Türkiye’nin her yerinde verdikleri sayısız konserle, müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edinen Bulutsuzluk Özlemi, Türk rock müziğine, yazdığı benzersiz sözlerle damgasını vurdu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT