Çağıl Kaya Band

Çağıl Kaya Band

Tarihler: 06 Mart 2020 Cuma ~ 06 Mart 2020 Cuma 22:30 - 01:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2020 ~ Mar 6, 2020
Çağıl Kaya Band

Ankara’da doğan Çağıl Kaya, çok küçük yaşlarda ortaya çıkan müzik ilgisi, ortaokul yıllarındaki koro deneyimleriyle kendini göstermeye başladı. Liseyi bitirdiği sene TRT İzmir Çok Sesli Batı Müziği sınavlarını kazanmasıyla müzik eğitimi başlamış oldu. Ege Üniversitesi Kimya bölümüne devam ettiği süreçte TRT korosuyla beraber sayısız konser verdi. Üniversite döneminde profesyonel müzik hayatı da başladı. İzmir’de funk, soul, r&b gibi tarzlarda müzik yapan çeşitli gruplarla şarkı söyledi.

Müzik alanında akademik bir eğitim de alma isteğiyle üniversiteden mezun olduğu yıl tekrar sınava girerek Dokuz Eylül Üniversitesi Müzikoloji bölümüne başladı. Aynı yıllarda İzmir’de ‘Logos’ adlı jazz grubuna katıldı. İlk jazz performanslarını da bu grupla gerçekleştirdi. Aralarında Eskişehir jazz günleri, İzmir Amerikan Kültür Merkezi konserleri olan çeşitli performanslar gösterdi. 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Müzik Bölümünde yüksek lisans yapmaya başlamasıyla İstanbul günleri de başlamış oldu. Bu süreçte, Cem Aksel, Neşet Ruacan, İmer Demirer, Alper Yılmaz, Volkan Öktem, Yahya Dai, Serkan Özyılmaz, Serhan Erkol, Tamer Temel, Matt Hall, Engin Recepoğulları, Bora Çeliker, Volkan Hürsever, Turgut Alpbekoğlu, Deniz Dündar, Kürşat And, Kağan Yıldız, Amy Salsgiver, Ferit Odman, Ercüment Orkut, Bulut Gülen, Volkan Topakoğlu, Eylül Biçer gibi isimlerle sahne aldı. İstanbul Caz Festivali, ODTÜ Caz Günleri, Ege Üniversitesi Kampüste Caz Günleri, Lefkoşa Jazz Festivali gibi sayısız festival ve konserde yer alan Çağıl Kaya, kendi parçalarını söylediği ‘Çağıl Kaya Band’ yanında 2009 yılından bu yana ‘Happy People’ grubunda ve 2012’de Alper Yılmaz, Volkan Öktem, Tamer Temel ve Serhan Erkol ile beraber oluşturdukları ‘bir şeyler eksik’ projesinde yer almaya devam ediyor.

2014 yılında ilk albümü ‘bir parça ay biraz kuş’ A. K. Müzik etiketiyle yayınlandı. Albüm, Çağıl Kaya’nın dünyasını dokuz parçadan oluşan bir hikayeyle anlatıyor. Konserlerinde teatral öğeler ve şaşırtıcı ses doğaçlamalarına yer vererek ve dinleyiciyle sürekli bir iletişim kurarak onları da bu hikayeye dahil ediyor. Repertuvarında kendi müzikleri dışında Duman, Mor ve Ötesi, Sevinç Tevs, Yaşar Kurt gibi farklı türlerde müzisyen ve grupların parçalarına da kendi kendi üslup ve soundunda yorumlayarak yer veriyor.

Çağıl Kaya (vo),
Tamer Temel (ts),
Ercüment Orkut (p),
Eylül Biçer (g),
Kağan Yıldız (b),
Cem Aksel (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT