Çağrı Sertel

Tarihler: 27 Ekim 2008 Pazartesi ~ 27 Ekim 2008 Pazartesi - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 18,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyükparmakkapı Sok. No:19, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58 - Beyoğlu Hayal Kahvesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2008 ~ Eki 27, 2008
2006 yılından bu yana performanslar sergileyen grup, Çağrı Sertel` in lirik müzik anlayışı ile yazdığı kompozisyonları elektronik ve akustik çatı altında seslendiriyor...
Çağrı Sertel : Piano, Keyboards, Synthesizers
Kağan Yıldız : Bass
Ediz Hafizoğlu: Drums

Çağrı Sertel:
1983 yılında Karabük`ün Safranbolu ilçesinde dünyaya gelen Çağrı Sertel`in müzik yaşantısı 12 yaşındayken ailesinin ona aldığı küçük bir oyuncak klavye ile başladı.
Ortaokulu Istanbul/Tuzla`da bir ilköğretim okulunda okuyan Sertel, bu sırada aldığı piyano derslerinin yanı sıra kendisini geliştirdi. Ortaokuldan sonra Istanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi`nin müzik bölümünü kazandı. Girdiği yıldan itibaren okulda eğitimi olmamasına rağmen kompozisyona merak saldı ve bununla birlikte birçok çalışma yaptı. Birinci ve ikinci sınıfta "piyano ve orkestra" için müzikler yazmaya başlayan Çağrı Sertel kompozisyonlarını kurdugu orkestralar ile okulda yapılan konserlerde seslendirdi. Lise yıllarının sonlarına doğru ise caz müzigi ile tanıştı.

Liseden hemen sonra Istanbul Bilgi Üniversitesi Piyano-Kompozisyon bölümünü tam burs alarak kazandı. Burada Ricky Ford, Tuna Ötenel, Donovan Mixon, Can Kozlu, Cengiz Baysal, Onur Türkmen ve Selen Gülün ile çalıstı. Burada caz müziğin yanı sıra farklı tarzda müziklerle de tanıştı. Yazdığı müzikler ve çalımı da bu yönde oldukça değisti.

Bilgi Üniversitesi`nde okudugu sırada yer aldığı projeler arasında; "Bad Hair Day", "Çesn-i Dem" , "S.O.S" , "Monofoniks", "Silent Project", "Flat Five", "The Ricky Ford 3+1 Quintet", "Süreyya Dogrular & Çagri Sertel Group" , "The Clown" , "Çagri Sertel Trio" , "Pluma Band" var. Bu projeleri ve gruplarıyla caz festivallerinde performanslar sergileyen Çagri Sertel "Pluma Band", "Cagri Sertel Trio" ve bunlar gibi bir çok orjinal projede yer almaya ve performanslar sergilemeye devam etmektedir. Bunların yanı sıra Bilgi Üniversitesine girdiği yıldan itibaren popüler piyasada da calışmaya başlayan Sertel, Burcu Gunes, Buzuki Orhan Osman (konserleri ve albümünde), Keisa Brown, Tony Jones, William Cardosa, Cem Adrian (konserler ve albümünde), Yasar, Zuhal Olcay, Demir Demirkan, Sabri Tuluğ Tırpan, Sertab Erener gibi isimlerle çalıştı. Bu isimlerden Tony Jones, William Cardosa, Yasar, Sabri Tulug Tirpan ve Sertab Erener ile halen birlikte çalışmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT