Can Gox-Yavuzcan Çetin-Sahte Rakı

Tarihler: 14 Nisan 2017 Cuma ~ 14 Nisan 2017 Cuma 14 Nisan 2017 21:30

Yer: garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TL Normal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVIP: 88.00 TL *Avantajlı biletler tükenmiştir, ilginize teşekkür ederiz. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2017 ~ Nis 14, 2017
Can Gox, Sahte Rakı, Yavuzcan Çetin ve Fermuar aynı sahnede Rock’n Roll ve Blues tavanda!

Can Gox
16 yaşından itibaren İstanbul'un çeşitli mekanlarında şarkı söylemeye başlayan Can Gox, Randy Esen, Nükhet Ruacan, E. Ali Perret, Aydın Esen, Mike Wilkens, L. Butch Morris, Neşet Ruacan gibi değerli eğitmenlerle yaşadığı paylaşım ve birikimi sahne performansına yansıtmayı müzikal felsefe olarak amaç edindi. 

2000 senesinde kurulan Blues-Mobil Swing/Jump Blues ile yola çıkan Can Gox, daha sonra seslendirdiği beste ve yorumları ile dizi filmlerde duyuldu. 

Dizi Filmler
"İtirazım Var" – Müslüm Gürses / TRT Şubat Dizisi

Dal Goncayı Bir Sabah / Beste - Şubat Dizisi
Haydar Haydar / Neşet Ertaş - Kuzey Güney Dizisi

Film Müziği
Kaybedenler Kulübü (2011)
Labirent (2012)

Sahte Rakı
2005 yılından bu yana Türkiye’de Rock’n Roll ve Blues müziğin en iddialı temsilcilerinden olan Sahte Rakı, ilgi çeken canlı performanslarıyla kısa sürede ününü İstanbul dışına taşırarak Ankara, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Çanakkale gibi şehirlerde konserler verdi.

2007 yılında İstanbul Parkorman’da dünyaca ünlü grup The Commitments’ın ön grubu olarak sahne alan Sahte Rakı, performanslarındaki tiyatral sunum ve sahne şovları ile, Rock 7/24 sitesi tarafından “En İyi Blues ve Rock’n Roll Grubu” ödülüne layık görüldü. Grup 2008 yılındaki Blues Festivali kapsamında John Lee Hooker Jr. Band ile yaptığı jam session ile festival kapsamında gerçekleştirilen en iyi performanslardan birine imza attı.

2012 yılında Balkanların en büyük Blues festivali olan “Mostar Blues Festivali”nde, festivale Türkiye’den katılan ilk grup olarak ülkesini sıkı bir performansla temsil etti. 2013 yılı yazında ise Dış İşleri Bakanlığı ve THY sponsorluğunda Hırvatistan'da gerçekleştirilen Split Blues Festivalinde yer alarak yerel medyada konserin en çok konuşulan konuğu oldu. 2016’da ilk EP'si "Mostar Kayıtlarını" digital ortamda piyasaya sürdü.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde birlerce kişiye sesini duyurmaya devam eden Sahte Rakı Blues & Rock’n Roll Band, 8 kişilik zengin kadrosuyla ustalardan derlediği eserlerin yanında kendi bestelerini de güçlü yorumu ile harmanlayıp dinleyicilerine doyumsuz bir Rock’n Roll ve Blues şöleni sunuyor.Yavuzcan ÇetinTürkiye'nin en başarılı gitaristlerinden Yavuz Çetin'i oğlu Yavuzcan, müziğe onun kaldığı yerden devam ediyor. Babasının gitarıyla sahneye çıkan Yavuzcan "Bu sadece başlangıç" diyor.BB King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan ve Eric Clapton sahnede Yavuzcan Çetin ile hayat buluyor. 

Fermuar
Fermuar, 2015 yılında İstanbul'da kurulan bir Türkçe Rock müzik grubudur. Grup, vokalist Berat Güleryüz, gitarist Barış Dicle Sözbir, bas gitarist Emre Arslan ve baterist Halef Binici'den oluşmaktadır.
*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış: 20:00- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT