Casa De La Musica / Cuban Night

Tarihler: 23 Ocak 2013 Çarşamba ~ 23 Ocak 2013 Çarşamba Saat: 21:00

Yer: Urban Bug Lounge

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Urban Lounge gişe

Adres: Kuloğlu Mah. Altıpatlar Sok. Çubukçu Çıkmazı No: 3/A Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 87 80 - 0536 335 00 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2013 ~ Oca 23, 2013

Küba’nın Ritmi İstanbul’da; William Richart Cardoso, Onelia Manzano, Dj Yusuf Koç
Salsa, Merengue, Cha Cha, Bachata ve William Richart Cardoso ile interaktif ritim çalışması

Program:
21:00 - Kapı açılış
21:30 - Dj performans
22:00 - William Richart Cardoso ile İnteraktif ritim atölyesi
22:30 - Dj performans
23:00 - Onelia Manzano konser (Konser sonrası dj performans devam edecektir.)

Havana'nın efsanevi Casa De La Musica geceleri İstanbul’a taşınıyor. Dünyaca ünlü perküsyonist William Richard Cardosa eşliğinde interaktif ritim çalışmasının ardından, Kübalı diva Onelia Manzano, William Richart Cardoso ve 6 kişilik orkestra ile müzik ve dans dolu bir performans gerçekleşecek. Gece, Mojito, Daiquiri, özel atıştırmalıklar ve o gün için Havana'dan gelecek olan purolarla, yani sadece Küba’ya özgü tatlarla renklenecek.

Onelia Manzano
İstanbul’da yaşayan Kübalı sanatçı Onelia Manzano, bugüne kadar Club Shaman, Ceylan Intercontinental Hotel, 360 gibi mekanlarda performans gösterdi. İstanbul haricinde İspanya, Yunanistan ve Kıbrıs gibi yerlerde de dinleyiciyle buluştu.

Latin, Cha Cha, Bachata, Merengue, Salsa, Bolero gibi tarzlarda performans gösteren sanatçı, Timba of Onelia grubunda ekolünün en iyi müzisyenleriyle birlikte çalıştı.

William Richart Cardoso
Küba’da vurmalı çalgılar eğitimi alan Williams Richart Cardoso Gonzalez’in profesyonel kariyeri yıldızlarla dolu. İstanbul’da yaşayan sanatçı geleneksel Latin müziğini Caz, Funk, Afro Beat , Samba, Rumba, Cha Cha, Salsa, Reggae, Drum n bass, Elektronik Soul, Latin House, Reggaeton, Dub, Disco, Hiphop, Ethno Jazz gibi farklı stillerle buluşturuyor.

Küba Konsolosluğu’nun desteğiyle, hayatı belgesel olarak çekilen Williams Richart Cardoso, geleneksel Küba standartlarını latin ve caz coğrafyasına taşıyor. Heineken of montreal,  Barbados, Berlin ve San Francisco caz festivallerinde sergilediği sahne performanslarıyla ismini duyuran Williams Richart Cardoso, Habana Ensemble, Roy Hargrove, John Benites ve Alex Acuna gibi Afro-Küba Caz geleneğinin devleriyle yaptığı çalışmalarla anılmaktadır.Williams Richart Cardoso, aralarında Carlos Santana, Chucho Valdez, Irakere, Giovanni Hidalgo, Stevie Wonder gibi dünyaca ünlü sanatçılarla farklı ülkelerde birçok performans gerçekleştirmiştir. Cardoso, Türkiye'de kendi projelerinin yanı sıra Tarkan, Ajda Pekkan, Anjelika Akbar, İlhan Erşahin, Mercan Dede, Aşkın Arsunan , MFÖ, Zerrin Özer, Deniz Seki ve Yaşar gibi sanatçılarla vermiş olduğu konserlerle adından söz ettirdi. Williams Richart Cardoso, Be One Project 'in müzik direktörlüğünü yapmakta ve birçok markaya özel konsept sahne performansları gerçekleştirmektedir. Güçlü enstrüman tekniği ve renkli kişiliği ile izleyenleri büyüleyen Williams Richart Cardoso, müziğin tek evrensel dil olduğu ilkesiyle yediden yetmişe herkesi müziğinin içerisine çekiyor.

Williams Richart - Rhythm of Brand:
www.ubuglounge.com
www.facebook.com/urbanbuglounge
www.facebook.com/UrbanBugOfficial
www.urbanbugtr.com
www.twitter.com/urbanbugoffical

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Bilet fiyatına 1 mojito dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT