Cem Köksal

Tarihler: 05 Kasım 2011 Cumartesi ~ 05 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2011 ~ Kas 5, 2011

Yurtdışında kabul gören çok nadir Türk rock müzisyenlerinden biri olan Cem Köksal, konserlerine devam ediyor.

Müziğe ilkokul çağında mandolin çalarak başlayan Cem Köksal Derya Yener’den aldığı teorik müzik derslerinin ardından okumakta olduğu Alman Lisesi’nde müzikal faaliyetlere katıldı. Günün popüler rock grupları her ne kadar ilgisini çekse de bir süre sonra değişiklik arayışına girdi ve büyük ölçüde Johann Sebastian Bach’ın “Air” inin etkisi ile müzikal görüşü ve üretkenliği farklı bir yönde gelişti. Artık klasik müzik Cem Köksal’ın hayatında önemli bir yer tutmaktadır. Tercihlerini hep tonal modlardan yana kullanmaktadır ve Johann Sebastian Bach onun en büyük kahramanlarından biri olmuştur.

Çalışmalarını gitar tekniğinde mükemmelleşmeye yönlendiren Cem Köksal, standart tekniklerde olduğu kadar alternatif tekniklerde de şaşırtıcı gitar yeteneğini sergilemeye başlar. Gitarın anatomisine merak salan Cem Köksal aylarca süren bir çalışmanın sonunda tümüyle kendi dizaynı olan (Shark) bir gitar yaratır. Müzikal olgunluğa eriştiğini hissettiğinde ilk albümünü üretmek için çalışmaya başlar. Beste ve düzenlemeleri yapmak, sözleri yazmak dışında albümü kendi kaydetmek istemekteydi. Bu tek kişinin altından kalkması zor gözüken bir yük olmakla beraber Cem Köksal’a göre istediği ürünü elde etmenin en iyi yoluydu. Çalışmalarına yine okuyarak başlar. İki yıl boyunca bulduğu kaynaklarla kendini eğitir. Stüdyo şemalarını çizer, kendine uygun ekipmanları tespit eder ve 2002 yılında kendine ait Stüdyo 29’u kurar. 2003 yılı içinde kayıtları tamamlanan albüm, “...Just Set me Free!!” adını aldı ve müzik severlerin beğenisine sunuldu.

Albüm yapısı ve içeriği itibarı ile Türkiye müzik piyasasında bir ilk olma özelliğini taşıdığı halde kısa zamanda çok iyi tepkiler aldı ve yüksek satış rakamlarına ulaştı. “...Just Set Me Free!!” Cem Köksal’a esas amacı olan müzik severlerle buluşma şansını tanıdı. Verdiği bir çok konserin yanı sıra 2005 yılında Coca-Cola Soundwave’e davet edildi. Toplam 11 ilde 150.000’den fazla üniversite öğrencisiyle buluşan Cem Köksal ve ekibi gösterdiği performans ile 2006 yılında tekrar bu büyük organizasyonda yerini aldı. Bu başarıya imza atan ilk ve tek müzisyen olma sıfatını taşıyan Cem Köksal, son turnede 200.000’in üzerinde seyirci karşısına çıktı. Fakat bu projede önemli bir farklılık vardı. Deep Purple ve Rainbow gibi dünyanın en büyük gruplarının solistliğini yapmış Joe Lynn Turner Cem Köksal’ın teklifini kabul edip ekibe dahil oldu.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT