Cenk Cengiz

Tarihler: 08 Nisan 2015 Çarşamba ~ 08 Nisan 2015 Çarşamba 21:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2015 ~ Nis 8, 2015

Alternatif müzik sanatçısı Cenk Cengiz, ilk albümü "Hatıralar Ağlar" ile Tunnel Sahne'de...

Cenk Cengiz, uzun ve titiz bir çalışma sonucu hazırladığı "Hatıralar Ağlar" isimli ilk albümünü Sel Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Hemen her gerçek müzisyende olduğu gibi küçük yaşlardan itibaren müziğin içinde olan, müzik tutkunu bir aileden gelen Cenk Cengiz, "kendini en iyi müziği ile ifade ettiğini" söylüyor.

Çocuk yaşlarında çıkan bütün albümleri alan, sürekli dinleyen, sadece dinlemekle kalmayıp kartonetlerini inceleyen, tek tek bütün şarkı sözlerini okuyan bir çocuk Cenk Cengiz... Sonraları bu ilgisi kendi sözlerini yazmaya, kendi müziklerini yapmaya kadar uzanıyor. Uzun gecelerde pek çok söz yazıyor, şarkı besteliyor. Bazen bir tek söz üzerinde günlerce çalışıyor. Bazen bir nota haftalarca kafasını kurcalıyor. Ama sonuçta birbirinden güzel onlarca şarkı yapıyor.

Kendini hazır hissettiğinde bu şarkılardan 10 tanesini seçip albüm yapmaya karar veriyor. Albüm aşamasında da çok titiz davranan Cenk Cengiz, işinin ustaları ile çalışmayı tercih etti. Albümün prodüktörlüğünü bir dönemin rock duayeni, Destan grubunun da aralarında bulunduğu pek çok rock grubuna prodüktörlük yapmış Galip Kayıhan'a, aranjeleri ise yine usta bir isim olan Serkan Baysal'a teslim etti. Albüme Gültekin Kaçar, Caner Üstündağ ve Alen Konakoğlu gibi müzik dünyasının tecrübeli isimleri enstrümanlarıyla eşlik etti. Cenk Cengiz'in "Hatıralar Ağlar" isimli albümünün masteringleri Amerika'da tamamlandı ve eserler tam not aldı.

Cenk Cengiz'in orkestrası; Özgür Yenilmez, Gökhan Dirican, Aksel Belibağlı, Rıdvan Akparlak ve Barış Göker gibi önemli müzisyenlerden oluşuyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT