Chivas Jazz Knights - Roberta Gambarini

Tarihler: 28 Ekim 2011 Cuma ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: 60 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Nardis Jazz Club, Kuledibi Sok. No:14 Galata İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2011 ~ Eki 29, 2011

Geçtiğimiz yıl cazseverler tarafından büyük ilgi gören Chivas Jazz Knights, yeni sezonda da heyecan verici isimlerle karşımıza çıkıyor ve Roberta Gambarini, Dee Dee Bridgewater Band ile Christian McBride Band gibi cazın yıldızlarını ağırlıyor. 28 ve 29 Ekim’de ünlü İtalyan caz solisti Roberta Gambarini’nin konseriyle başlayacak olan Chivas Jazz Knights’ın yeni adresi Nardis Jazz Club olacak.

17 yaşından beri caz kulüplerinde şarkı söyleyen Roberta Gambarini, 1998 yılında Amerika’ya yerleşmesinden 2 hafta sonra Monk Caz Vokal Yarışması’nda Terry Thornton ve Jane Monheit’in ardından 3. olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Virtuözlere özgü vokal vuruşlara sahip dinamik bir sanatçı olan Roberta Gambarini, sahne aldığı her yerde övgü yazıları ve müthiş bir hayran kitlesi tarafından karşılanıyor.

Caz Gazetecileri tarafından 2010 yılının bayan vokalisti seçilen ve iki defa Grammy ödülüne aday gösterilen Roberta Gambarini, 2006 yılında çıkardığı ilk albümü “Easy to Love” cazseverlerin beğenisini kazandı. Gambarini’nin ikinci albümüne, kendisini son 60 yılda keşfedilen en yetenekli solist olarak tanımlayan efsanevi piyanist Hank Jones ile yaptığı düet damgasını vurdu. Gambarini son olarak, 2009 yılında çıkardığı “So in Love” albümüyle Boston Globe tarafından Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan ve Carmen McRae’nin halefi olarak tanımlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT