Çiçek Bar`da Unutulmaz Yılbaşı Akşamı

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu Sk. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009
Çiçek Bar, unutulmaz bir yılbaşı akşamı geçirmek isteyen konuklarını, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek renkli bir program ile ağırlıyor! 31 Aralık akşamı saat 21:00’de başlayacak programda konuklar; gitarıyla Kerem, Özlem Yüksek - Sergio ikilisi ve Oryantal Aslı ile eğlenceye doyacak.

Çiçek Bar’ın keyifli yılbaşı programı saat 21:00’de, gitarıyla şarkılar seslendiren Kerem’in sahne alması ile başlayacak. Başarılı gitarist Kerem, yemek boyunca konuklara müziğiyle eşlik edecek.

Yemeğin ardından saat 23:30’da muhteşem ikili Özlem Yüksek ve Sergio, seyirciyi de içine kattıkları dinamik ve eğlenceli performanslarını sergilemek üzere Çiçek Bar sahnesinde yerlerini alacaklar. Çiçek Bar’ın konukları, saatler gece yarısını bulduğunda; kemençe eğitmeni Yüksek ve gitarist Sergio yerli – yabancı karışık repertuarlarından parçalar eşliğinde, yeni yıla coşkuyla girecekler.

2010’u karşılama heyecanının ardından ise gecenin sürprizi Oryantal Aslı; saat 00:15’te sahne alarak muhteşem bir oryantal şov ile izleyenleri büyüleyecek.

Bu eğlenceli şovun ardından Özlem Yüksek ve Sergio ikilisi yeniden sahne alacak. Beğenilen ikili, gecenin geç saatlerine kadar sürecek hareketli performanslarında, türküden pop müziğe uzanan geniş bir yelpazede parçalara yer vererek, yılbaşı akşamını Çiçek Bar konukları için unutulmaz kılacak.

Yeni yılı; 25 yıldır, Taksim Sıraselviler’de birçok sanatçı, iş adamı, tiyatrocu ve ressamın buluşma noktası olan Çiçek Bar’ın muhteşem programı ile karşılamak isteyenlerin önceden rezervasyon yaptırması gerekmekte…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT