Çiçek Bar, Özlem Yüksek Ve Sergio’nun Eşsiz Yorumlarıyla Renklenecek!

Tarihler: 30 Ekim 2009 Cuma ~ 31 Ekim 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Çiçek Bar

Adres: Sıraselviler Caddesi Billurcu Sk. No: 25 Beyoğlu/ İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 26 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2009 ~ Eki 31, 2009
ÖZLEM YÜKSEK VE SERGIO ÇİÇEK BAR’I MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA RENKLENDİRİYOR!
Keyifli performanslarıyla büyük beğeni toplayan Özlem Yüksek ve Sergio; Eylül ayından itibaren her hafta Salı ve Cumartesi günleri sahne aldıkları Çiçek Bar’da, müzikseverlerden yoğun ilgi görüyor!

Kemençe eğitmeni Özlem Yüksek ile gitarist Sergio’dan oluşan muhteşem ikili, iki yıldır sahne aldıkları Çiçek Bar’da; seyirciyi de içine kattıkları dinamik ve eğlenceli performanslarıyla dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Her Salı ve her Cumartesi gecesi Çiçek Bar’da müzikseverlerle buluşan Özlem Yüksek ve Sergio’nun, yerli parçalara ağırlık verdikleri yerli – yabancı karışık repertuarı, türküden pop müziğe uzanan geniş bir yelpazeden oluşuyor.

Özlem Yüksek ve Sergio; 24 yıldır, Taksim Sıraselviler’de birçok sanatçı, iş adamı, tiyatrocu ve ressamın buluşma noktası Çiçek Bar’da, her hafta Salı ve Cumartesi akşamları saat 22:00’de, sevenleriyle buluşuyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT