Date with Bilal

Tarihler: 13 Kasım 2013 Çarşamba ~ 13 Kasım 2013 Çarşamba 22:00

Yer: Date İstanbul

Ücret: 50 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Asmalımescit Mah., Ensiz Sok No:1, 34340 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2013 ~ Kas 13, 2013

Bilal’le randevunuz var!

20 Eylül’de sezonunu efsanevi bas gitarist Richard Bona’nın konseriyla açan İstanbul’un çiçeği burnunda performans mekanı Date Istanbul, müzikal sürprizlerine Amerikalı şarkı yazarı ve neo-soul şarkıcısı Bilal’le devam ediyor.

A Love Surreal albümünün dünya turnesi kapsamında 13 Kasım Çarşamba gecesi İstanbullu müzikseverlerle buluşacak olan Bilal; geri vokalde Micah Robinson, tuşlu çalgılarda Corey Bernhard, gitarda Ed Riches, bas gitarda Conley Whitfield Jr. ve davulda Steve Mckie eşliğinde sahnede olacak.

Neo-soul dünyasının ikonlarından biri olarak kabul edilen Amerikalı şarkıcı Bilal, müziğini funk, rock ve jazz’ın karışımı olarak tarif ediyor. 2001 yılında çıkarttığı ilk albümü First Born Second ile geniş kitlelere ulaşan Bilal; The Roots, D'Angelo, Common, Erykah Badu gibi efsane isimlerle ortak çalışmalar yaptı. Son on yıl içinde dünyanın birçok yerinde konserler veren müzisyen geniş ses aralığı ve türler arası stili ile bir neo-soul markası haline geldi.

2013 yapımı son albümü A Love Surreal, sürrealist ressam Salvador Dali’nin eserlerinden ilham alıyor. Dali’nin eserlerini müzikal ifadelerle yansıttığı bu albüm için ’Müzikal Müze’ tabirini kullanan Bilal, albümde yer alan parçaların konseptinden daha sıcak ve duygusal olduğunu da belirtiyor. Bir ilişkinin ilk görüşten ayrılığa kadar olan tüm safhalarında gezinen sözler jazz, soul ve funk’ın Bilal’e has yorumlarında hayat buluyor.

İçinizi ısıtacak romantik bir buluşma için Date Istanbul’a bekleniyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT