Davetiyesi Satılık Düğün

Tarihler: 22 Kasım 2015 Pazar ~ 22 Kasım 2015 Pazar 22 Kasım 2015 19:00

Yer: İzoletta

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı, Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 226 31 31

Web: http://izoletta.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2015 ~ Kas 22, 2015
Yılın konsept düğününe duvağını kapan gelsin! 22 Kasım'da Life Park'ta yılın partisi gerçekleşiyor!

Tüm gelirlerinin Koruncuk Vakfı'na bağışlanacağı gecede birçok ünlü gelinliği-damatlığıyla partiye katılırken, birçoğu da sahnede coşacak. Gelin-Damat konseptli partide dress code tabi ki temayla paralel... Evlenmek isteyip de evde kalanlar, düğününde aklındaki o absürd gelinlik ya da damatlığı giyemeyenler, evlenip sıkıcı olmadığını kanıtlamak isteyenler, bekarlar, hatta evliliğe tamamen karşı olanlar bu partide buluşacak ve felekten bir düğün yapacak.

Bir düğün, korunma ihtiyacındaki çocuklara yardım için fırsat olacak. Çünkü partinin tüm geliri Koruncuk Vakfı'na bağışlanacak. Herkesin bildiği gibi biraz motivasyon ve inanç paha biçilemeyen en büyük ilaç olabiliyor.

Bağış projesini başlatan Özge Yılmaz - Çağrı Peker çifti ise bu partide gerçekten evleniyor. Küçük bir mutluluğun en büyük ilaç olduğuna inanan çift, bu gülücüğü biraz olsun büyütebilmek için toplanacak bağışla çocukların bir yıllık kültürel ve sosyal aktivite giderlerini karşılamayı hedefliyor.

Koruncuk Vakfı Hakkında
Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk Vakfı), 1979 yılında gönüllüler tarafından kurulmuş, devletin koruma kararı altına aldığı çocukları Çocukköyleri’nde anne şefkati ve aile sıcaklığında hayata kazandırmak için çalışan, her çocuğun şefkat, sevgi ve anlayış görme, yeterli beslenme ve sağlıklı bir ortamda yaşama, oyun ve eğlence olanaklarından yararlanma, çağdaş bir eğitim alma ve yeteneklerini geliştirme, kısaca insan haysiyetine yakışır bir şekilde yaşama hakkı olduğuna inanan bir Sivil Toplum Kuruluşu'dur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT