Songs From A Breeze

Songs From A Breeze

Tarihler: 16 Kasım 2017 Perşembe ~ 16 Kasım 2017 Perşembe 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 35.-TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2017 ~ Kas 16, 2017

Deniz Taşar ve Şentürk Öztaş’tan oluşan bas ve vokal duosu Songs From A Breeze, ikilinin müzikal geçmişinden izler taşıyan bir özgün müzik projesi. Beraber yazdıkları parçaların hikayelerinden ilham alan duo, dinleyiciyi samimi bir deneyime davet ediyor.

İkili, birlikte yer aldıkları projelerle son beş senedir İstanbul’un önemli mekanlarında sahne alıyorlar. 2013 Nardis vokal birincisi ve Akbank JAmZZ “En İyi Yorum” ödülü sahibi Deniz ve Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümü mezunu Şentürk’ün aynı sene bir de ekipçe kazandıkları İKSV Genç Caz ödülleri var. Son üç senedir birlikte İstanbul Caz Festivali’nde ve geçtiğimiz sene duo projeleriyle Akbank Caz Festivali’nde yer alan ikili, önümüzdeki günlerde hem Deniz’in bestelerinden oluşan, düzenlemelerini birlikte yaptıkları solo albümünü hem de beraber yazdıkları parçalardan oluşan Songs From A Breeze albümünü çıkaracaklar.

Bu akşam, özel konuk sanatçılarla birlikte, kendi özgün parçaları ve düzenledikleri caz standartlarından oluşan bir repertuar sunacaklar.

Deniz Taşar (vo),
Şentürk Öztaş (b),
Ekin Cengizkan (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT