Dense & Pika at Warehouse

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi 01 Ekim 2016 22:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: Tükenmiştir.Normal Dönem: 45.00 TLKapı: 50.00 TLVIP: 89.00 TL *Avantajlı dönem biletleri tükenmiştir. Vip - 89.00 TL - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 1, 2016
Dense & Pika at Warehouse, garajistanbul'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Dense & Pika

Yapımcı/DJ duo Dense & Pika, Alex Jones (Hypercolour plak şirketinin sahibi) ve birçok insanın Glimpse takma adıyla tanıdığı Chris Spero’dan oluşuyor.

İkili çalışmalarının ilk meyvelerini 2011’de radyolara ve kulüplere dağıttığı kayıtlarla verdi. Hiç zaman geçmeden Scuba tarafından keşfedilen Dense & Pika; o zamandan beri Adam Beyer’in Drumcode’u, Scuba’nın başarısı herkesçe takdir edilen Hotflush etiketi altında çok sayıda albümü geride bıraktı ve tarifi güç Hypercolour’la dışa açıldı. Aynı zamanda Adam Beyer & Ida Engberg, Digitalism, Disclosure, KDA, Leftfield, Maya Jane Coles, X-Press 2’nun sevilen parçalarını ve Paul Woolford’un onlara DJ Mag’in “En İyi Remix” kategorisinde ödül kazandıran “Erotic Discourse”unu yeniden yorumlayarak remix yeteneklerini de kanıtlamış oldu.

Her hafta dünyanın başka bir yerinde sergiledikleri performanslar ikiliyi efsanevi Trouw (Amsterdam), Panaroma Bar (Berlin), Fabric (Londra) gibi üst düzey kulüplere ve dünyanın her yerinden festivallere taşıdı. İkili, elektronik müziğin isim yapmış DJ’lerinden Skream, Scuba, Chris Liebling, Breach, George Fitzgerald, Adam Beyer, Dubfire, Jackmaster, Dusky ve daha nicelerinin de desteğini kazandı.

Ferhat Albayrak
1996 Eylül ayında Beyoğlu’da “Next” adlı club’te profesyonel kariyerine başlayan, o günden bugüne kadar Türkiye’nin bütün büyük festival ve kulüplerinde performans gösteren Ferhat Albayrak, 2008 yılında kendi prodüksiyonlarını yapmaya başladıktan sonra uluslararası arenada tanınmaya ve dünyanın önde gelen kulüplerinde performans göstermeye başladı. Bunların en önemlisi kuşkusuz “Dünyanın En İyi Kulübü” ödülünü son yıllardır kimseye bırakmayan Space Ibiza’da Carl Cox’un gecelerinde 2 farklı tarihte gösterdiği performanslar oldu.

FG 93.7 Radyodaki programı, her cumartesi akşamı 14 yıldır kesintisiz yayınlanmaktadır.

Rubsilent
Hamza Solim a.k.a. Rubsilent 90'ların başında toplama albümler, miks CD'ler, CD single'lar derken plak arşivi yapmaya başladı ve profesyonel olarak DJ'liğe ilk adımını 1998'de attı. 1999'da Bağdat Caddesi Loop'ta resident DJ olarak görev aldı, 2000 yılında ise üniversite eğitimi için ABD Chicago'ya yerleşti. 2000-2007 yılları arasında okul radyosunda yerel DJ'lerle tanışmasının ardından Illinois, Missouri, Iowa, Indianapolis gibi belli başlı eyaletlerde kulüp, özel parti ve etkinliklerde sayısız performans sergiledi. Rubsilent'ın birlikte çalmış olduğu DJ’ler arasında Green Velvet, DJ Funk, Lego, Diz, Terry Mullan, Doc Martin, DJ Dan, Mark Grant, Johnny Fiasco, Andre Harris, CZR, Robert Armani, Paul Johnson, Stacy Kidd, Jon Cutler, DJ Bear Who, DJ Garth, Gene Hunt, Kerri Chandler, Miles Maeda, Common Factor ve Sandy Rivera gibi ABD house sahnesinin önemli isimleri bulunuyor.

Kendine has çizgisinden ayrılmayan ve yeni çıkan alt türlere de yabancı kalmayan Rubsilent; deep house, broken beat, nu jazz, afrobeat, jazz-dance, disco, deep techno, detroit techno, minimal ve dub gibi bir çok farklı tarzdan nasibini almış geniş bir plak arşivine sahip. Arşivinin genişliği müziğin dijital formatına olan antipatisinden de kaynaklanıyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Kapı açılış: 22:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT