Deutsche Kammerphilharmonie Bremen

Tarihler: 14 Haziran 2013 Cuma ~ 14 Haziran 2013 Cuma Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: Balkon - 375.00 TL (Tam) 1. Kategori - 275.00 TL (Tam) 2. Kategori - 220.00 TL (Tam) 3. Kategori - 168.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2013 ~ Haz 14, 2013

Deutsche Kammerphilharmonie Bremen
Ertüngealp & Pires
14.06.2013
Aya İrini Müzesi

Deutsche Kammerphilharmonie Bremen
Alpaslan Ertüngealp: Şef 
Maria João Pires: Piyano 
Sergey Prokofiev
Senfoni No. 1, Re Majör, Op. 25, “Klasik”

Ludwig van Beethoven
Piyano Konçertosu No. 2, Si bemol Majör, Op. 19

Ludwig van Beethoven
Senfoni No. 4, Si bemol Majör, Op. 60S

Ara dahil 100’ sürer.

Benzersiz müzikal stiliyle dünyanın sayılı orkestraları arasında anılan Deutsche Kammerphilharmonie Bremen’in bu konseri Portekizli büyük piyanist Maria João Pires’in yanı sıra uluslararası üne sahip Türk şef Alpaslan Ertüngealp’i de ülkemize getiriyor. Piyanist Maria João Pires zarafet ile ifadeli duyarlılığın arasında mükemmel dengeyi kurması ve yaptığı her şeyde bir kendiliğindenlik hissi uyandırabilmesiyle tanınıyor. Gramophone dergisinin “zamanımızın en ifadeli usta müzisyenlerinden biri” olarak tanımladığı Pires, son yılarda Schleswig-Holstein, Montpellier, Lucerne, Edinburgh ve BBC Proms gibi tüm önemli festivallere konuk olmakta. Hem şef hem piyanist kimliğiyle uluslararası üne sahip olan Alpaslan Ertüngealp ise 2002 yılında Atina’daki Dimitri Mitropoulos Uluslararası Şeflik Yarışması’nı kazanmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Bugüne kadar St. Petersburg Filarmoni, Kraliyet Filarmoni, Berlin Komik Operası ve RAI Torino Ulusal Senfoni Orkestrası da dahil olmak üzere dünyanın birinci sınıf orkestralarını yönetti. Deutsche Kammerphilharmonie Bremen sanat direktörü Paavo Järvi’nin yanı sıra dünyaca tanınmış başka şeflerle de konserler vermekte, dünyanın en prestijli konser salonlarında ve festivallerinde dinleyicilerle buluşmakta. 2009’da Beethoven senfonilerin dokuzunu da seri halinde önce Salzburg Festivali’nde, ardından Beethovenfest’te seslendiren orkestra bu projeyle pek çok ödül aldı. Üç ECHO Klasik ödülü sahibi orkestra Beethoven senfonileri bir DVD’de topladıktan sonra Schumann serisinin kayıtlarını da çıkarmaya başladı. 2010’da Avrupa, ABD, Kanada ve Japonya’yı, 2011’de ise Güney Amerika’yı kapsayan turneleri büyük övgü topladı. Bonn’daki Beethovenfest’in ve Hamburg’daki Elbphilharmonie Konserleri’nin Yerleşik Orkestrası olan Deutsche Kammerphilharmonie Bremen, 41. İstanbul Müzik Festivali kapsamında yine mükemmel düşünülmüş, yaratıcılık ve titizlikle yorumlanmış bir programla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak…

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT