Dilbağ Tokay - Ülker Tümer

Dilbağ Tokay - Ülker Tümer

Tarihler: 09 Aralık 2015 Çarşamba ~ 09 Aralık 2015 Çarşamba 09 Aralık 2015 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: - Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2015 ~ Ara 9, 2015
Dilbağ Tokay, Ülker Tümer, Umut Sağlam ve Emine Serdaroğlu; 9 Aralık'ta Akbank Sanat'ta...

Viyolonsel: Dilbağ Tokay
Viyolonsel: Ülker Tümer
Viyolonsel: Umut Sağlam
Piyano: Emine Serdaroğlu

Dilbağ Tokay, viyolonsel
1998 yılından beri piyanist Emine Serdaroğlu ile viyolonsel-piyano ikilisi olarak; İstanbul'un belli başlı salonlarında ve Anadolu'da birçok şehirde konserler vererek farklı şehirlerdeki sanatseverlerle buluşma imkanını buldu. İkili yurt dışında ise Almanya, Bulgaristan, Fransa, Suriye, İsveç, İtalya, Belçika, Sırbistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde renkli programları ve özgün yorumlarıyla geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı. Sanatçı bu ikili ile 2003 yılında İsveç'te Uluslararası Duo Yarışması'na, 2004 yılında Almanya'da Oda Müziği Akademisi'ne ve 2005 yılında da İtalya'da "Val Tidone I.M.C. Project'e" katıldı.

Halen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğretim üyesi olarak görev alan Dilbağ Tokay'ın piyanist Emine Serdaroğlu ile gerçekleştirdiği "Turkish Music for Cello and Piano" adlı CD'si ise 2015 yılında Naxos tarafından çıkartıldı. Sanatçının eğitmen olarak aldığı ödüller arasında, 2006 yılında Hırvatistan'da 6. Uluslararası Antonio Janigro Viyolonsel Yarışması'nda "En Başarılı Hoca Ödülü", 2007 yılında Bulgaristan'da 7. Uluslararası Alman ve Avusturya Müziği Yarışması'nda "Yüksek Eğitmen Ödülü", 2007 yılında İtalya'da 17. Uluslararası Genç Müzisyenler Yarışması'nda "Hocalık Erdem Ödülü", 2010 yılında ise Andante Dergisi Klasik Müzik Ödülleri'nde "Yılın Müzik Eğitmeni" ve son olarak 2015 yılında İtalya'da 25. Uluslararası Genç Müzisyenler Yarışması'nda "Hocalık Ödülü" yer almaktadır.

Ülker Tümer, viyolonsel
Berlin International Music Competition Sforzando'da 2.'lik, Sırbistan Müzik Yarışması'nda 1.'lik, Paris'de "We Play Together" yarışmasında 1.'lik, Slovakya'da "Talents For Europe" yarışmasında 2.'lik, Ukrayna'da 10th International Independent Music Competition "Individualis" yarışmasında 3.'lük, 2015 yılında Bulgaristan'da Uluslararası Alman ve Avusturya Müziği Yarışması'nda 1.'lik, İtalya'da Genç Virtüözler Yarışması'nda Absolute 1.'lik ödülleri yer alan Ülker Tümer, eğitimine halen konservatuvarın lise 4. sınıfında Dilbağ Tokay ile devam etmektedir.

Umut Sağlam, viyolonsel
Orkestra ile solist olarak ilk konserini Gürer Aykal yönetiminde 2014 yılında verdi, ardından MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Genç Orkestra eşliğinde ve Bakırköy Oda Orkestrası eşliğinde solist olarak yer aldı. 2015 yılında Bulgaristan'da gerçekleştirilen Uluslararası Alman ve Avusturya Müziği Yarışması'nda 2.'lik, İtalya'da gerçekleştirilen Genç Virtüözler Yarışması'nda ise 1.'lik ödülü kazanan Umut Sağlam, eğitimine halen konservatuvarın lise 4. sınıfında Dilbağ Tokay ile devam etmektedir.

Emine Serdaroğlu
1998 yılından bu yana, viyolonsel sanatçısı Dilbağ Tokay ile birlikte yurt dışında Almanya, İsveç, Fransa, İtalya, Belçika, Sırbistan, Bulgaristan ve Kıbrıs'ta, yurt içinde İstanbul'un önde gelen konser salonlarında, Ankara, İzmir, Adana, Gaziantep, Antakya, Adıyaman, Kars, Ayvalık ve Bodrum’da viyolonsel-piyano ikilisi olarak birçok konserler verdi. 

Program: Mendelssohn, Couperin, J. S. Bach, Boccherini, Şostakoviç, D. Popper

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT