Duman

Tarihler: 13 Mayıs 2011 Cuma ~ 13 Mayıs 2011 Cuma - Saat: 19:00

Yer: BOUN Güney Kampüsü Otoparkı

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Boğaziçi Üniversitesi 34342, Bebek İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2011 ~ May 13, 2011

Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından olan Duman, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek konserini 13 Mayıs 2011’de verecek!

Boğaziçi Üniversitesi öğrenci kulüplerinden Radyo Boğaziçi, Spor Kurulu ve Mühendislik Kulübü’nün ortak düzenlediği etkinlik Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Otopark’ında gerçekleşecek!

Duman, ilk albümü “Eski Köprünün Altında”yı 1999 yılında çıkardı. Kaan Tangöze, Ari Borakas ve Batuhan Mutlugil’den oluşan grup ikinci albümleri “Belki Alışmam Lazım” ile Türkiye çapında büyük başarı kazandı. 2005 yılında çıkardıkları “Seni Kendime Sakladım” ile müzik otoritelerinin beğenisini kazanan rock grubu, uzun süren sessizliklerini 2009 yılında çıkardıkları son albümleri “Duman 1” ve “Duman 2” ile bozdu.

2011 ilkbaharında İstanbul’da gerçekleşecek ilk üniversite konserini Boğaziçi Üniversitesi’nin müthiş atmosferinde verecek olan Duman, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT