Duman

Duman

Tarihler: 12 Mayıs 2017 Cuma ~ 12 Mayıs 2017 Cuma 12 Mayıs 2017 19:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Tribün - 72.50 TL Normal Ayakta - 62.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2017 ~ May 12, 2017
Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman Volkswagen Arena’da!

Türkiye'de alternatif rock müziğin öncü gruplarından Duman, upuzun bir rock gecesi için 12 Mayıs Cuma akşamı Volkswagen Arena’da müzikseverlere buluşacak.Vokalde Kaan Tangöze, gitarist Batuhan Mutlugil, basgitarist Ari Barokas ve baterist Mehmet Demirdelen'dan oluşan grup, izleyicileri yaklaşık 20 yıllık bir rock yolculuğuna çıkaracak.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Konser alanına girecek herkes yaş sınırı olmadan bilete tabiidir. 15 yaş altı bilet sahiplerine aynı kategoride bilet satın almış ebevenylerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. - Mekan kapı açılış saati 19:00 - Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. - Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT