Duran Duran - Etkinlik İptal Oldu!

Tarihler: 28 Temmuz 2011 Perşembe ~ 28 Temmuz 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Ayakta: 135,00 TL - Deluxe Lounge: 305,00 TL - Sahne Önü: 220,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Küçükçiftik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4, Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2011 ~ Tem 28, 2011

Etkinlik grubun solistinin ses tellerindeki bir rahatsızlık sebebi ile iptal edilmiştir.

Dünya çapında 85 milyondan fazla albüm satışı bulunan ve son 30 yılda tam 21 kez ‘En İyi 100’ listelerine girmeyi başaran efsane pop grubu Duran Duran ilk kez İstanbul’da.

2007 yılında internetten canlı yayınlanan Los Angeles Mayan Theatre’da verdikleri konserin yönetmenliğini usta yönetmen David Lynch yapmış ve tüm dünyada büyük ses getirmişti.

Mark Ronson’ın prodüktörlüğünü yaptığı son albümleri ‘All You Need Is Now’, hem yerli hem de yabancı müzik otoriteleri ve hayranları tarafından ‘Duran Duran’ın muhteşem dönüşü’ olarak tanımlanıyor.

İstanbul’da verecekleri konserde Simon Le Bon (vokal), John Taylor (bas gitar), Nick Rhodes (klavye) ve Roger Taylor’dan (davul) oluşan 4 asıl üye ile sahne alacak Duran Duran; bu yılın en önemli konserlerinden birini gerçekleştirmeye hazır.

28 Temmuz Perşembe gecesi Maçka Küçükçiftlik Park’da sahne alacak Duran Duran; müzikseverlerin karşısına yeni albümleri ‘All You Need Is Now’ın yanı sıra, 80’li ve 90’lı yıllara damgasını vurmuş hafızalardan silinmeyen ‘Wild Boys’, ‘Rio’, ‘Girls on Film’, ‘The Reflex’, ‘Notorious’, ‘Ordinary World’, ‘Hungry Like The Wolf’, ‘Come Undone’ gibi parçalarını da seslendirecek.

‘All You Need Is Now’ dünya turnesi kapsamında sadece Avrupa’da 3,5 ay boyunca ve toplam 18 farklı ülkede büyük sahnelerde ve festivallerde 42 konser verecek Duran Duran; 11:11 Organization ve Pogo Organization birlikteliği ile İstanbul’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT