E-Joop - Batu Çelik at Clinic Live Music Club

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

E JOOP ( FG 93.7 )
Batu Çelik

Istanbul’daki bir çok gece kulübünde verdiği performansla ve temposu hiç düşmeyen setlerindeki yüksek enerjili müziğiyle herkesi dans ettirmeyi başaran, progressive house müziğin aranılan DJ’i E-Joop 26 Kasım Cumartesi günü Clinic Live Music Club'da müzikseverlerle buluşuyor. FG 93.7’nin medya sponsorluğunda gerçekleşecek gecede Batu Çelik de müziğiyle gelen müzikseverleri geceye hazırlayacak.

1978 İstanbul doğumlu Eyüp H. Paralı (a.k.a E-Joop), profesyonel DJ’lik kariyerine ve sound eğitimine 1999 yılında Babylon’da başladı. Dünyaca ünlü grupların ve DJ’lerin sahne aldığı Babylon’da performans öncesi ve sonrası çaldığı house setleriyle beğeni topladı. Daha sonraları İstanbul gece hayatının gözde kulüplerinde ve çeşitli mekanlarında resident dj olarak görev aldı (Nişantaşı Niş, The Plaza, Ulus 29, Hillside Su/Antalya, W Hotel İstanbul, The Doors-Anjelique ..)

2003 yılında FG 93.7 ailesine katılarak progressive sound'a olan tutkusunu radyo setlerine taşıma fırsatı elde eden E-Joop, aynı zamanda PD (Production Department)nin düzenlediği, dünyaca ünlü isimlerin aynı sahnede buluştuğu (Marcus Schulz, Sander Kleinenberg, Above&Beyond, Dubfire vs..) Global Gathering, Electronica Festival Istanbul serileri ve Route 2011'de yerini aldı.

E-Joop, şu sıralar progressive-uplifting tarzda parçalarını yayınlamak için çalışmalarını sürdürmektedir.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Bileti fiyatına 1 yerli içki dahildir.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT