Eduardo Eguez

Tarihler: 30 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam: 12,00 TL, Öğrenci: 7,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Sanat Gişe

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2009 ~ May 30, 2009

Eduardo Eguez (Lavta)
Kariyerine dört farklı kıtada gerçekleştirdiği konserlerle devam eden Eduardo Eguez kuşağının en önemli lavta sanatçıları arasında yer almaktadır. Eğitimine Miguel Angel Girollet ve Eduardo Fernández’den aldığı gitar dersleri ile başlayan Egüez çalışmalarına Catholic Argentine University’de devam etti. Kariyerinin ilerki yıllarında lavtaya odaklanan sanatçı 1995 yılında Hopkinson Smith rehberliği altında çalışmalarını sürdürdüğü “Schola Cantorum Basiliensis”den mezun oldu. Uluslararası alanda birçok prestijli yarışmadan çeşitli ödüllerle ayrılan usta müzisyen, şef ve lavta yorumcusu olarak imza atmış olduğu albümleriyle de beğeni toplamaktadır. Özellikle Bach’ın lavta eserlerini yorumlamış olduğu “works for lute vol. 1” albümü ile eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan Egüez şimdiye kadar solo albümlerinin yanısıra 60’ın üzerinde albüme konuk olmuştur. Emma Kirkby, Jordi Savall, Paolo Pandolfo gibi usta isimlerle ortak çalışmalar gerçekleşen Eguez konser, masterclass ve seminer çalışmalarının yanısıra Zürich Konservatuarı’nda lavta öğretmektedir.

“Eduardo Egüez’in J. S Bach yorumları müzisyenlik bakımından en iyi kayıtlar arasında yer almaktadır. Bach’ın eserlerinin lavtada birçok mükemmel kaydına şahit oldum fakat bu kayıtların hiçbiri Egüez’in bu performasını aşabilecek seviyede değildi...”

Edward Martin
Lute Society of America
Program: Johann – Jakob Froberger, Silvius Leopold Weiss, Heinrich Ignaz Franz von Biber, Johann Sebastian Bach


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT