Egecan Türkoğlu

Tarihler: 07 Şubat 2015 Cumartesi ~ 07 Şubat 2015 Cumartesi 21:00

Yer: Tunnel Sahne

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mah. General Yazgan Sok. Mehdi Bey Apt. No: 6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 172 1187

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2015 ~ Şub 7, 2015

Rock sanatçısı Egecan Türkoğlu, 7 Şubat'ta Tunnel Sahne'de...

Egecan Türkoğlu, 1991 yılında müzisyen bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Lise eğitimini Gökçeada Öğretmenlik Lisesi'nde tamamlamış olan Egecan Türkoğlu, o yıllarda ilk orkestrasını kurarak profesyonel anlamda müzik ile ilgilenmeye başladı ve 2007 yılında Çanakkale'de yapılan liseler arası müzik yarışmasında ödül aldı. Şu anda Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İşitme Engelliler Öğretmenliği son sınıf örencisi olan Egecan Türkoğlu, ailesinden gelen müzik yeteneğini bir kademe daha yukarı taşıyarak profesyonel müzik dünyasında önemli bir yer edinmeyi hedefliyor. 

Henüz çok genç olan Egecan Türkoğlu, müziği kendisi için bir tutku olarak değerlendirirken profesyonel gelişimini hem müzisyen ailesine hem de birlikte çalıştığı müzisyenlere bağlıyor. Müzikal anlamda babasından da birçok anlamda etkilendiğini belirten Egecan Türkoğlu, eski bir Ruhi Su Dostlar Korosu ve protest müzik sanatçısı olan babasının müzikal tarzının kendi yaptığı rock şarkılarında hem şarkı sözleri hem de müzikal altyapı anlamında etkisinin olduğunu belirtiyor. Egecan Türkoğlu'nun babası Hüseyin Türkoğlu'na ait "Bir Başka Sevda", "Yol Türküsü" ve "Canerik" isimli üç çalışması bulunurken annesinin, "Pencereden Kar Geliyor" şarkısı Türkiye müzik dünyasının klasikleşen parçalarından biridir. 

Egecan Türkoğlu'nun ilk albümün çalışması aynı zamanda grup üyeleri de olan aranjör Serdar Seçme, Onur Karaağaç ve Hüseyin Türkoğlu'nun imzalarını taşıyor. Kayıt ve mix- mastering'i Onur Karaağaç'ın elinden çıkan, 10 parçalık "Uzun Yol" adlı albümün yapımcısı ise yine Egecan Türkoğlu'nun babası Hüseyin Türkoğlu.

İlk albümde yer alan sekiz şarkının söz ve müziği Egecan Türkoğlu'na,"Yalan Dünya" isimli parçanın sözleri ozan Yunus Emre'ye bestesi ise Hüseyin Türkoğlu'na, "İnleyen Nağmeler" isimli parça ise Zeynettin Maraş'ın unutulmaz sanat müziği eserinin Egecan Türkoğlu tarafından yapılmış bir rock yorumudur.

Gitar ve klavye çalan Egecan Türkoğlu, henüz çok genç olduğunu belirtirken amacının Türk rock müziği'nin gelmiş geçmiş usta müzisyenlerinden de esinlenerek geniş kitlelere ulaşmak ve deforme olmuş müzik olduğunu vurgularken bu anlamda uzun bir yol beni bekliyor diyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT