El Perro Del Mar + Melis

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Kasım 2017 Çarşamba 25 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Kas 22, 2017
Gün batımının en huzurlusuna, kimi zaman ise en melankoliğine eş değer hisler yaşatan şarkılarıyla nam salan İsveçli indie pop harikası El Perro Del Mar, huzur ve melankoliyi 25 Kasım’da Garaj’a taşıyor.

"El Perro Del Mar öncesinde ise yorumu ve şarkılarıyla ilk görüşte aşk yaşayacağınız Melis, Türkiye’deki ilk konserini verecek. 

El Perro Del Mar

- Melankolideki huzur

Sahnedeki duru ihtişamı 2003’ten beri aratarak devam ediyor. Şarkılarındaki melankoli, dinleyenlerini oturdukları yerden iz bırakan anılara taşıyor. Romantizmin şairane şarkı sözleriyle kana karıştığı 5 albüm, müzikal bağdan çok daha ötesine sahip olduğu Jens Lekman’la benzeşen bir naiflik, aşkın en saf haline eşlik edebilecek Change of Heart, God Knows ve Dog gibi hit şarkılar...

- Tek kişilik dev orkestra

Japon, Çin, Tayland ve Hint müziklerinden aldığı ilhamla kaydettiği beşinci albümü KoKoro ile müzikal evriminde doruğa ulaşan tek kişilik dev proje El Perro Del Mar, sahneden başka bir yere odaklanamayacağınız, dalgalı sahillerin huzurunu taşıyan performansıyla hafızanızın baş köşesine yerleşecek.

Melis
- The Next Big Thing neydi? 

Her tarafından yetenek fışkıran kişiydi. Karşınızda böyle biri var ve önü çok açık: Melis!

Yarı Türk, yarı Çek Melis; Prag’da büyüdükten sonra rotasını Berlin’e çeviriyor. Tam ismi ise Melis Soyaslanová. Melis’in müzik hikayesi Josh Christopher’la beraber kurduğu IYES isimli electro pop grubuyla başlıyor. 

- Aşk acısının üstesinden gelmek için: Love Song Idea

Prestijli Complex UK tarafından galası yapılan ilk single Love Song Idea, Melis’in saf yeteneğini bas bas bağırıyor. The Line Of Best Fit, EARMILK ve Disco Naïveté gibi mecralarda övgüler eşliğinde bahsedilen; Hype Machine’de bir haftada 2 numaraya yükselen Love Song Idea, çok yakında yayınlanacak ilk EP’si Parallels’ı sabırsızlıkla beklemenize neden olacak türden.

Folk, electronica ve pop'un kesişimindeki şarkıcı-şarkı sözü yazarı Melis’in Türkiye’deki ilk performansından hemen sonra, El Perro Del Mar’la ayaklarınızı yerden kesecek kadar saf bir gece için: 25 Kasım, Garaj!"

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.







- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT