Elektronik Dans Müziği Gecesi

Tarihler: 21 Şubat 2012 Salı ~ 21 Şubat 2012 Salı - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Live

Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Atıf Yılmaz Caddesi (Ağa Cami Sokağı) No:17 Kat:3 Beyoğlu -ISTANBUL Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2012 ~ Şub 21, 2012

“İyi Müzik İçin” sloganı ve sahnesinde yalnızca, iyi müzik yapan isimleri ağırlama politikasıyla yola çıkan Istanbul Live; kapılarını bu defa elektronik dans müziğine açıyor! Ha Za Vu Zu, Sesperileri ve veo toplulukları ile “Elektronik Dans Müziği Gecesi”, 21 Şubat 2012, Salı akşamı Istanbul Live’da!

Basit ve pratik bir çalışma modeliyle haller tasarlamayı amaçlayan çalışma bünyesi Ha Za Vu Zu; 2005’ten beri müzik, video ve performans gibi çeşitli disiplinlerde çalışmalarını sürdürüyor. Kostümlü bir müzik projesi olan Sesperileri; performans sanatı ve sahne gösterisi arasında hareket eden, müzik, kostüm ve videoyu bir arada tasarlayan konserler gerçekleştiriyor.

2007 yılında Sesperileri ile doğaçlama müzik denemeleri yapmaya başlayan veo ise; 2009 yılından bu yana, bağımsız olarak alternatif, trip-hop, elektronik sound’lar kullanarak kendi müziğini üretmeye devam ediyor. Sayıları 80'i geçen parçaları, farklı türlere dokunan bir müzik skalası oluşturan veo; parçalarının sözlerinde bireyin duygu durumlarını ortaya koyan ve psikolojik içsel sorgulamaları yaparken, dünyayı ilk kez algılayan bir saflıkta basit anlatımlar seçiyor. Müziklerine görsel bir ifade biçimi de arayan veo; kendi çektiği ve kurguladığı klipleriyle de farklı bir bileşke oluşturmayı amaçlıyor.

21 Şubat 2012, Salı akşamı Istanbul Live’da gerçekleşecek gecede Ha Za Vu Zu, Sesperileri ve veo; dinleyicilere, konuk müzisyen arkadaşlarıyla birlikte enerjik, mistik ve eğlence dolu bir gece için özel bir şov sunacak.

Major Müzik Organizasyon – Eyüp İblağ’ın program yönetimini devraldığı Istanbul Live; yeni sezonda sadece iyi müzik yapan isimlere yer verme politikasıyla yola çıktı. Istanbul Live’da ayrıca, izleyicilerin konser öncesi ve sonrasında yine iyi müzik eşliğinde vakit geçirebilecekleri bir “Lounge Bar” açıldı. Ziyaretçiler, 3. katta bulunan canlı müzik salonuna; giriş katındaki bu “Lounge Bar”da Lounge Bar özel asansör ve merdivenleri kullanarak giriş yapıyor. Istanbul Live, böylece izleyicisine giriş katında özel bir servis sunuyor.

İstiklal Caddesi Ağa Camii’nin sokağında bulunan Istanbul Live’da, gerçekleşecek konserlerin kapı açılış saati 21:00. Konser biletleri Biletix’ten ve Istanbul Live’dan temin edilebilir.

www.istanbulliveperformance.com
www.biletix.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT