Emel Sayın & Ferhat Göçer

Tarihler: 17 Ağustos 2009 Pazartesi ~ 17 Ağustos 2009 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 56,00 TL - 67,00 TL - 89,00 TL - 165,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Turkcell Kuruçeşme Arena Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme Kuruçeşme İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 17, 2009 ~ Ağu 17, 2009
Emel Sayın ve Ferhat Göçer
Körfez Depremin 10. Yılında Kocaelili minik kalpler için söylüyor.....

Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) Emel Sayın ve Ferhat Göçer gibi 2 dev ismi Kocaeli’nde hizmet veren 3 çocuk yuvası, 2 çocuk ve gençlik merkezi ve 2 yetiştirme yurdu yararına bir araya getiriyor.
Binlerce insanın ölümüne, unutulması zor acı ve yaralara ve neden olan Körfez depreminin 10’uncu yılında Gerçekleşecek konserin tüm geliri Kocaelili minik kalpler için kullanılacak..

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK)’e bağlı çocuk yuva ve yetiştirme yurtlarının ve oralarda yaşayan çocuklarımızın yaşam koşullarını daha üst seviyelere taşımak ve çocuklarımızın geleceğe daha eğitimli, daha özgüven sahibi bireyler olarak yetiştirmek için çalışan MİNİK KALPLERLE ELELE ( MİKA-DER), Sivas, Sakarya, Mardin, Şanlıurfa, Trabzon, Tekirdağ ve Eskişehir’den sonra büyük depremin 10. yıldönümünde yeniden Kocaeli’li minik kalplere elini uzatıyor.

Kocaeli’nde hizmet veren 3 çocuk yuvası, 2 çocuk ve gençlik merkezi ve 2 yetiştirme yurdu yararına konser düzenleyen Mika-Der, Emel Sayın ve Ferhat Göçer’i bir araya getiriyor. Hiçbir ücret talep etmeden Kocaelili minik kalpler için bir araya gelecek olan bu 2 dev isim 17 Ağustos 2009 Pazartesi günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da saat 21.00’da sahneye çıkacak.
Tüm geliri Kocaeli’nde hizmet veren SHÇEK’e bağlı çocuk yuvalarının yararına kullanılacak olan konser biletleri Biletix gişelerinden temin edilebiliyor.

- Etkinliğe 6 yaşından küçükler giremez. 6 yaşından büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
- Etkinlik mekanına ulaşımda DENTUR teknelerini tercih edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT