Emel Sayın

Tarihler: 25 Şubat 2017 Cumartesi ~ 25 Şubat 2017 Cumartesi 25 Şubat 2017 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 140.00 TL 3. Kategori - 120.00 TL 4. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2017 ~ Şub 25, 2017
Yeşilçam'ın Mavi Boncuğu Emel Sayın “Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri” ile TİM Show Center’da!

Şarkılarıyla evlerimizi şenlendiren, her defasında yeni bir heyecanla izlediğimiz filmleriyle hayatımızı renklendiren, müzik dünyamızın en güzel seslerinden Emel Sayın, başrolünde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan repertuarı ile Kültür ve Sanatın Merkezi TİM Show Center’da sahne alacak. 25 Şubat Cumartesi akşamı canlı konser performansıyla hayranlarının karşısına çıkacak olan Emel Sayın, Yeşilçam filmlerinde seslendirdiği şarkıların görüntüleri eşliğinde gerçekleştireceği “Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri”yle efsane bir geceye imza atacak. 

Alaturkanın batıya dönük yüzü Emel Sayın’ın Yeşilçam’la yolu, Hulki Saner’in yönettiği 1968 yapımı Sus Sus Sus, Kimseler Duymasın filmine ismini veren şarkısıyla kesişti. Bundan kısa süre sonra da kendisinin başrolünde oynadığı Yeşilçam filmleriyle gönüllerde taht kurdu. Neredeyse tüm filmlerinde ses sanatçısı olarak izlediğimiz Emel Sayın; Feride, Makber, Gülizar gibi filmlerle Yeşilçam’ın unutulmaz sahnelerine imza attı. Tarık Akan’la Emel Sayın’ı yan yana getiren Feryat, Yalancı Yarim, Mavi Boncuk, Engin Çağlar ile rol aldığı Hasret ve 1980 yılındaki son filmi Rüzgar Emel Sayın’ın unutulmayan filmlerinden sadece bir kaçı.

“Başrolde Emel Sayın Film Müzikleri Konseri”nde Emel Sayın canlı performansıyla unutulmayan filmlerinin müziklerini yeniden seslendirirken, izleyenleri Yeşilçam’da keyifli bir yolculuğa da çıkaracak.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra seyirci alımı ilk alkıştan sonra yapılacaktır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT