Emerganza Final

Tarihler: 01 Haziran 2012 Cuma ~ 01 Haziran 2012 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Indigo

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İndigo

Adres: Tomtom Mah. Istiklal Cd. Akarsu Sk. No:1-2-4-5, Beyoglu, 34433 İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67- 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2012 ~ Haz 1, 2012
Emergenza Türkiye Finali İçin Geri Sayım Başladı 20 senedir süregelen ve her yıl 20 ülkede 150’den fazla şehirde organize edilen, dünyanın en büyük amatör müzik grup yarışması Emergenza’nın, Türkiye finalisti 1 Haziran’da belli oluyor! Doğal enerji içeceği 28Black sponsorluğunda, turnuva tadında gerçekleşen organizasyonun yarı finallerinden finale çıkmaya hak kazanan 9 grup Avrupa turnesi için yarışacak.

Dünya çapında amatör müzisyenleri destekleyen bu büyük organizayon Türkiye’de, 15 Ocak günü Powergarage Tv’de klibi çekilen grupların katılımlari ile başlamıştı. Bu grupların arasından seçilen en iyi 42 amatör müzik grubu ile start alan organizasyon; 6 etapta Beyoğlu Mask’ta gerçekleşen çeyrek ve 3 etapta Beyoğlu Hayal Bistro’da gerçekleşen yarı finaller ile devam etmişti.

Şimdi ise gözler 1 Haziran gecesi Beyoğlu İndigo’da gerçekleşecek Türkiye Finali’nde!

Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazanan grupların; ‘Absürd, Deli Düş, Kayip Nota, Mustang, Mono Band, Panik Atak, Rom, Pim ve Reenkarnasyon’ büyük bir heyecan ile beklediği finalde, finalist olacak grubun Almanya Taubertal Dünya Finali’ne gidecek olması, organizasyona duyulan heyecan ve ilgiyi de ikiye katlıyor. İki gün sürecek Taubertal Festivali’nde izleyici olarak gelecek 25.000 kişi; Plecebo, Bush, Social Distortion gibi ünlü grupları seyrederken, Emergenza Dünya Finali’ne kalan amatör grupların performanslarını da izleyecek. Ve dünya finalinde kazanacak bir finalist grubun hayallerini gerçeğe döndürecek 10- 15 konserlik Avrupa turnesi şansı da yakalayabilecek.

Finalist olamayan grupların da ellerinin boş dönmeyeceği Emergenza Organizasyonu’nda dağıtılacak diğer sürpriz hediyeler ise katılımcıların müzik kariyerlerine destek verecek türden olacak.

Acai üzümünden üretilen ve taurin içermeyen ilk doğal enerji içeceği 28BLACK destek verdiği organizasyonlarda yaratıcı insanların yanında olmaya özen gösterirken, inovatif duruşu ile de Emergenza Türkiye’nin ilk senesinde ana sponsor olmaktan mutluluk duyar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT