Emir Yeşil ile Love and Music

Tarihler: 14 Şubat 2016 Pazar ~ 14 Şubat 2016 Pazar 14 Şubat 2016 20:00

Yer: The North Shield

Ücret: 1. Kategori - 144.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2016 ~ Şub 14, 2016
14 Şubat Sevgililer Günü'nde baş başa olmanın büyüsüne kapılmak isteyenler için The North Shield Pub, romantizmle eğlenceyi buluşturan bir gecede sizleri bekliyor.

Emir Yeşil; üniversitede müzik okuduğu yıllarda İskender Paydaş'la çalışarak hem ses mühendisliği alanında hem de stüdyo vokalisti olarak iyi bir noktaya geldi. 

2006 yılında Emir, Dolapdere Big Gang grubunun solisti oldu. Çıkan ilk albümleri 8 hafta boyunca listelerde 1 numara olarak bir başarıya imza attı. Grup, toplamda 3 albüm çıkardı ve Türkiye ve dünyada 350’den fazla konser verdi. Dünyada ise İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya'da da birçok defa konser verdi.       

Alaturka formda sadece dünya hitlerini çalan bir projenin bir parçası olmak, Yeşil'e kendi müziğini ve hissiyatını tam olarak yansıtabilme şansı vermedi. Dünyanın birçok yerinde bulunduğundan, birçok kültürü de tanıma imkanı olan Emir Yeşil'in solo bir kariyer yapma isteği, bu süreçte daha da güçlendi. 2010 yılında çok yetenekli bir şarkı yazarı olan İngiltere'den David Flynn ile tanıştı.

David Flynn'in parçalarını dinledikten sonra Emir Yeşil, parçalarla güçlü bir bağ oluştuğunu hissetti ve bu albümde David Flynn ile çalışmaya karar verdi. Bu güçlü işbirliği ile "Back Home" albümü hazırlandı.

Dana Carpaccio
Mozzarella Dolgulu Risotto Topları
Cafe de Paris Soslu Antrikot
Parça Meyveli, Böğürtlen Soslu Parfe
İki adet yerli ikram

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT