Emre Altuğ

Emre Altuğ

Tarihler: 17 Ekim 2017 Salı ~ 17 Ekim 2017 Salı 17 Ekim 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - 70.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 17, 2017 ~ Eki 17, 2017
Etkileyici performansı, samimi şarkıları ve 20 yıla yayılan müzik kariyeri ile Emre Altuğ 17 Ekim’de  Vestel Gururla Yerli kapsamında Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde!

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Niyazi Emre Altuğ, kendi deyimiyle müzik hayatına lisede kızları etkilemek için gitar çalmayı öğrenerek başladı; daha sonrasında ise yeteneğini keşfetti ve müzik dolu bir hayata adım attı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Altuğ, 90’lar boyunca Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi ünlü isimlere vokalistlik yaptı. Bu sürede tiyatrodan da uzak kalmayarak 3 sezon boyunca Haldun Dormen Tiyatrosu’nda  çeşitli oyunlarda yer aldı. 

1999’da “İbret-i Alem” albümü ile günümüzde de popülerliğini koruyan şarkılarını piyasaya sürmüş oldu. Müzik dünyasına girmeden önce en büyük isteği oyunculuk olan Altuğ, müzikteki başarısı ile oyunculuğu bir arada yürütmek için çalışmalar yaptı. 2000 yılında başrollerde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün’ün yer aldığı “Bir Kış Öyküsü” adlı müzikalde, “Ağaçlar Ayakta Ölür”, “Halk Çocuğu” gibi TV filmlerinde boy gösterdi. Sinema filmlerinde de aktif rol üstlenen Altuğ, “Kolay Para”, “Eve Giden Yol 1914” filmlerinde de rol aldı. 2003 yılında yayınlanan zamanın en popüler dizisi olan “Lise Defteri”nde ise başrol karakterlerden birini canlandırdı. Bunun dışında “Tatlı Hayat” ve “Sensiz Olmuyor” adlı dizilerde de yer aldı. Oyunculuk kariyeri devam ederken, müziği de ihmal etmeyen sanatçı, Ocak 2003’te ikinci albümü “Sıcak” ile dinleyicilerle buluştu. Kısa zaman içinde üçüncü albümü “Dudaktan Dudağa”yı yayınlayan Altuğ, 2005 yılında “Sensiz Olmuyor” adlı single albümünün bütün gelirlerini Baba Beni Okula Gönder kampanyasına bağışladı. 2007 yılında “Kişiye Özel” albümünü, 2010’da “Emre Altuğ’dan” adlı Maxi Single albümünü çıkarttı; ve 2011’de ise Zil adlı albümüyle piyasadaki aktifliğini korudu.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT