Emre Aydın

Tarihler: 18 Kasım 2016 Cuma ~ 18 Kasım 2016 Cuma 18 Kasım 2016 23:00

Yer: Ooze Venue

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kazım Karabekir Cad. No: 46 Bornova İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2016 ~ Kas 18, 2016
Alternatif rock sanatçısı Emre Aydın, 18 Kasım'da Ooze Venue'de sahne alıyor.

6. Cadde isimli grubu ile 2002 yılında Sing Your Song beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakarak birinci olan Emre Aydın, 2003 tarihli grubun ilk ve tek solo albümünden sonra 2006 yılında piyasaya çıkan ilk solo albümü "Afili Yalnızlık" ile büyük başarı yakaladı. 

"Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı", "Yılın En İyi Parçası", "Yılın En İyi Albümü", "Yılın En İyi Video Klibi" gibi 50’ye yakın ödülün sahibi olan Aydın, ayrıca 2008 yılında MTV tarafından her sene düzenlenen Avrupa Müzik Ödülleri'nde de "Avrupa’nın En İyi Sanatçısı" ödülüne layık görülerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi.

2009 çıkışlı Falling Down isimli single'ının ardından 2010'da teması efkar olan ikinci solo albümü Kağıt Evler'i piyasaya sunan Aydın'ın albümdeki çıkış parçası "Bu Yağmurlar", 2 gün gibi kısa bir süre içerisinde dijital platformlarda en çok indirilen ve dinlenilen şarkı olarak bir rekora imza attı.

- 18 Yaş sınırı vardır. - Profesyonel kayıt cihazları salona alınmaz. - Organizayon şirketi bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Organizasyon şirketi katılım şeklini uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik alanına almama hakkına sahiptir. - Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT