Emre Tunç

Tarihler: 09 Aralık 2014 Salı ~ 09 Aralık 2014 Salı 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2014 ~ Ara 9, 2014

Emre Tunç, 9 Aralık'ta Mask Live Music Club sahnesinde...

"Bindokuzyüz seksenbir yılının sıcak bir ağustos ayında İstanbul, Üsküdar'da dünyaya geldi Emre Tunç. Dört yaşına kadar istanbul'un havası ve suyuyla harmanlandı. Sonra ailesinin Eskişehir'e yani annesinin memleketine taşınmalarıyla bu şehre ait olmaya başladığı yıllar peşi sıra geldi.

O yaşlarımın çok yakınındaymış müzik hayatım aslında. Çünkü Eskişehir'e gelmemden bir sene sonra müziğe başladım. Beş yaşında babamın yurtdışından hediye getirdiği, yani onların oyuncak olarak gördükleri akordeonu duyduğum ezgileri çalmakta kullanmaya başlayınca bendeki müzik yeteneği keşfedilmiş oldu. En sevdiğim oyuncağım değildi o akordeon. Çünkü o yaşlarda anlamıştım ki o bir enstruman ve çok özel bi icattı, oyuncak değil.

İlk, orta, lise yıllarımı Eskişehir'de yaşadım. Akordeondan sonra tüm okul müsamerelerinde şarkı söylerdim. Bunun yanı sıra ilkokulda okuduğum yıllarda akordeonla vermiş olduğum küçük resitaller de vardır. Daha sonra lise yıllarımda gitarla tanıştım ve o zaman benim enstrumanım bu dedim. O gün bu gündür gitarımı elimden düşürmedim ve tüm bestelerimi gitarımla yapmaya devam ettim. Şarkı söyleyip program yapmanın dışında gitarımda o kadar ilerlemiştim ki sanatçılara eşlik etmeye de başladım. O dönemde de eşlik ettiğim sanatçıların nasıl sahne yaptıklarını gözlemleyip bu günlerim için veri topluyordum. Tüm eşlik ettiğim insanlar sağolsunlar varolsunlar, onlardan çok şey öğrendim.

Daha sonra bu öğrendiklerimi sahnede solist olarak denemeye karar verdim. Akabinde şu anda dinlediğiniz Emre Tunç oldum."

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT