Eren Noyan 'Just One of Those Things' Project

Tarihler: 19 Şubat 2013 Salı ~ 19 Şubat 2013 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2013 ~ Şub 19, 2013

“1985 İstanbul doğumlu Eren Noyan, ilk sahne deneyimini 1996 yılında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Yansımalar gurubuyla verdiği mini konserle yaşadı. Küçük yaşlarından itibaren lise hayatına kadar piyano, klasik gitar ve şan eğitimi aldı.

Şişli Terakki Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi sinema bölümünden mezun oldu. Ayhan Baran, Tülay Uyar ve İstanbul Gelişim Orkestrası’ndan klasik şan ve caz vokal teknikleri üzerine eğitim aldığı yıllarda İlham Gencer ve daha sonrasında piyanist Altan İrtel ile profesyonel sahne hayatına adım attı.

Birçok yerli ve yabancı caz müzisyeniyle farklı projelerde çalışma imkanı bulan Eren Noyan, İstanbul ve Anadolu’da çeşitli konserler verdi. 18. İstanbul Caz Festivali’nde Eren Noyan Quartet olarak sahne aldı.

Müzik hayatına, kurduğu guruplarla devam etmekte bir yandan da oyunculuk ve film okumaları üzerine atölye çalışmaları vermekte. Standartlara yapılacak yolculukla, bu akşam Cole Porter’a ithaf edilmiş bir geceye dönüşecek. ”

Eren Noyan (vo),
Umut Ünleyen (p),
Bahadır Bulut(g),
Nezih Yeşilnil (b),
Barış Oktay(tp).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT