Erik Truffaz & Sly Johnson feat. Philippe Garcia

Tarihler: 11 Mart 2010 Perşembe ~ 11 Mart 2010 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 33,50 TL Masa: 44,50 TL

Adres: Şehbender Sk. No:3 Tünel, Asmalımescit Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2010 ~ Mar 11, 2010
2006‘nın Ocak ayında karlı bir Paris gününde Erik Truffaz ve Sly Johnson ilk buluşmaları için sözleşmiş, Sly gelmemişti... Daha sonra stüdyo buluşmalarında Sly’ın tek bir gülüşü ve tek bir vokal kaydı, usta trompetçi Erik Truffaz’a bu buluşmanın uzun soluklu yeni bir projeye yol açacağının işaretini vermişti. Siant Suppa Crew’un vokallerinden biri olan Sly’ın tempo duygusu, müzikal kültürü ve sesinin genişliği kendisine müthiş bir işitsel ufuk açıyor. Sly Johnson/Erik Truffaz ikilisi, Truffaz’ın Blue Note’tan yayınlanan üçlemesi “Mexico”, “Benares” ve “Paris”in Paris ayağında birlikte çalıştı. Sahnede, bestelerinin arasında dolanan müziklerini doğaçlamalarla süsleyen ikili, davulda Philippe Garcia’nın dinamik katkısıyla melodiler ve beat generation box ile şapka çikartılacak bir performans sergiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT