Eşref Vakti

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 16 Eylül 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Balans Cadde

Ücret: Ayakta - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Balans Cadde

Adres: Bağdat Cad. No: 294/1/2 Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 369 22 57

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eyl 16, 2011

Fatih Ahıskalı ve Bekir Ünlüataer’in öncülüğünde kurulan EŞREF VAKTİ grubu son dönemin en çok dikkat çeken gruplarından biri oldu. Özellikle Kemal Başbuğ’un yönetmenliğinde çekilen “Tekirdağın Üzümü” isimli video klip, görsel basında gösterildiği andan itibaren büyük bir beğeni topladı.

Albümde yer alan şarkılarla birlikte sahnede anonim ve güncel şarkılara da yer veren Eşref Vakti hayranlarıyla beraber muhteşem bir sahne performansı sergiliyorlar.

Eşref Vakti’nin Radyolarda en çok çalınan parçaları “Sevda Yolları, Gözlerinin Yedi Rengi, Hasanım ve Tekirdağın Üzümü” son dönemin en güzel eserleri arasında gösteriliyor. Sezen Aksu’dan da destek bulan Eşref Vakti, Sezen Aksu’nun harbiye açık hava 2011 konserlerinde konuk sanatçı olarak sahne aldı ve büyük beğeni topladı.

Eşref Vakti’nin en çarpıcı yönü grup elemanlarının her birinin mükemmel bir müzikal geçmişi ve sahne virtüözü olması. Bekir Ünlüataer’in büyüleyici sesinin yanında Fatih Ahıskalı da sesiyle ve ud’uyla eşlik etmekte.

Grupta yer alan diğer sanatçılar: Jarrod Cagwin (Davul - Perküsyon), Şükrü İnci (Klarnet), Eralp Görgün (Bas Gitar) ve Hakan Oral (Gitar). EŞREF VAKTİ 16 Eylül Cuma gecesi Balans Brau Cadde’de sizlerle.

- Kapı açılış 21:00
- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT