Ezginin Günlüğü `25. Yıla Doğru`

Tarihler: 17 Kasım 2005 Perşembe ~ 17 Kasım 2005 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: Tam: 26 YTL / Öğrenci: 21 YTL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi ve Yeni Melek Gösteri Merkezi

Adres: İstiklal Cad. Gazeteci Erol Dernek Sok. No 13, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00 (Yeni Melek)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2005 ~ Kas 17, 2005
Ezginin Günlüğü `25.Yıla Doğru` Konseri
17 Kasım Cumartesi Saat 21:00

Türkiye’nin en özgün gruplarından Ezginin Günlüğü, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Işın Karaca ve daha birçok ünlü sanatçıyla gerçekleştirilecek “25.Yıla Doğru” konseriyle hayranlarını müzik yolculuğuna çıkarıyor.

1982 yılında kurulan ve günümüze kadar dillerden düşmeyen birçok parçaya imza atan grubun bu özel konserinde, albüm kayıtlarında çalan müzisyenlerin yanı sıra konuk sanatçılar da sahneye çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde 14. albümleri “Dargın mıyız”ı çıkaran grup, konserlerinde müzik geçmişlerinin kilometre taşlarını oluşturan tüm şarkılarından bir derleme seslendirecek. Grubun 25 yılını anlatan kısa bir anlatımının da gerçekleştirileceği konserin ilk bölümünün ardından Burhan Şeşen, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Işın Karaca, Barış Akarsu ve grubun iki eski üyesi olan Hakan Yılmaz ve Sumru Ağıryürüyen başta olmak üzere ünlü müzisyenler sahne alacak.

Bu gecede elde edilecek gelirin bir kısmı, gençliğin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT