!f Gökkuşağı Partisi

Tarihler: 26 Şubat 2016 Cuma ~ 26 Şubat 2016 Cuma 26 Şubat 2016 22:00

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Ayakta - Tam 45.00 TL Öğrenci: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2016 ~ Şub 26, 2016
!f İstanbul’un ilk yılından beri şehrin tüm renklerinin birlikte kutlandığı, yılın en çok beklenen partisi "Gökkuşağı" ise 26 Şubat’ta gerçekleşecek!

Maximum Müzik Paketi ile %50 indirim:
İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Müzik Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. %50 indirim ayrıcalığından yararlanmak için ödeme sayfasında Maximum Müzik Paketi’nin seçilmesi gerekmektedir. Maximum Müzik Paketi en az 2 en fazla 6 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Maximum Müzik Paketi satın alabilir.

!f İstanbul’un ilk yılından beri şehrin tüm renklerinin birlikte kutlandığı !f Gökkuşağı partisi 15 yaşında! 2002’deki ilk partiye 20 kişi gelmişti, yıllar geçtikçe gökkuşağının etrafında çoğaldık, hareketlendik, çoğaldıkça güzelleştik. 

26 Şubat’ta gökkuşağı bayraklarımızı onurla Babylon‘a taşıyoruz! Parti, bu yıl !f Gökkuşağı seçkisinin en kıvrak filmi, Berlin’in artık dünyaca ünlü underground müzikleri ile bezeli Arzu Seni Özgür Bırakacak’tan esinleniyor. Filmi Cinemaximum City's’de izleyip Babylon’a yönetmen Yony Leyser’i de yanımıza alarak, hep birlikte gidiyoruz! Dansa filmin müzik süpervizörü Joey Hansom’ın geceye özel setiyle başlıyor ve ardından gecenin ev sahibesi, filmin de oyuncularından Venezuelalı müthiş Aérea Negrot ile coşuyoruz. 

Negrot’un ardından hemen dağılmak yok! Hepimizin yakından tanıdığı Mr. Sür geceye ikiz benliği Sister Sür ile katılarak !f’çileri gökkuşağının sekizinci rengine taşıyacak. 

Parti sırasında içinizdeki renkleri dışa vurmak için Atölye İstanbul’a uğramayı unutmayın... MAC bizi makyajla dönüştürmeye gece yarısına kadar devam edecek.Arzu diyoruz, biz hep diyoruz, özgürleştirir. 

Aérea Negrot kimdir?
Venezuela doğumlu Aérea, çocukluğundan beri dans ve operadan ilham aldı. Deneysel yolculuğu onu 2004’te Berlin’e götürdü ve orada New York’lu ünlü grup Hercules and Love Affair tarafından keşfedildi. Aérea Negrot’un ilk single’ı ‘All I Wanna Do’ Eylül 2010’da, merakla beklenen ilk albümü ‘Arabxilla’ ise Ekim 2011’de yayınlandı. Aérea’nın canlı performansı, klasik müziğin elektronik ritimlerle buluşmasından doğan özgün bir kolaj niteliğinde; bir çeşit tekno-opera.

Mr. Sür kimdir?
Mr. Sür müzikal yolculukları sever. 2007’den beri insanları house ve tekno müziklerle dans ettirmeyi ve setlerinde disko klasiklerine selam vermeyi ihmal etmez. Wake Up Call ve Suma Beach oluşumlarının yaratıcılarından ve resident DJ’lerinden biridir. Berlin’deki ‘Homopatik’ partilerinin müzikal başrolü Mr. Ties ile ortak yaptığı kuir parti serisi XES de devam etmektedir. 

Joey Hansom kimdir?
Berlin çıkışlı bir müzisyen, DJ ve yazar olan Joey, DJ olarak farklı türleri ve tempoları sıralayan renkli setlerini, Time Out 2015 “Berlin‘in en iyi 10 kulüp gecesi” listesinde bulunan çılgın BOO HOO partilerinde çalmaktadır. Joey ayrıca 2015 Montreal Dünya Film Festivali’nde prömiyerini yapan ve !f Gökkuşağı kapsamında gösterilecek olan Arzu Seni Özgür Bırakacak filminin müziklerinin süpervizörlüğünü yapmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT