Fashion Fetish Vol.2: Bir Moda Partisi

Tarihler: 30 Ocak 2015 Cuma ~ 30 Ocak 2015 Cuma 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2015 ~ Oca 30, 2015

The Hall Istanbul, 30 Ocak'ta bu kez kapılarını sıra dışı bir moda partisi "Fashion Fetish Vol.2" için açıyor.

"Geçmişin güzel günlerini mi yoksa geleceğin ümitvar bilinmezliğini mi fetişleştiriyorsun? Göster bana geçmişten ne getirdin, geleceğe ne götüreceksin? Sen şu an tam olarak kimsin, evrenin neresindesin? Sana 'future fetish' desem bana neyle gelirsin? Unutma, kırmızı halıda yürüyeceksin!

Ümit Temurçin, gecenin temasına ilham veren 'Fashion Fetish Vol.2' gösterisi ile sizleri büyüleyecek! 'Styling' üzerine özel çalışmaları ile bu alanda kendi temalı defilelerini daha önce 'Lost Woman of Pera', 'Back to the Natue', 'Stil İkonu Zeki Müren ile Zaman Tüneli', 'Lets Get Jeans', 'Fashion Fetish' temaları ile gerçekleştiren Temurçin, bu kez çok özel ve fütüristik bir sunum ile karşınızda olacak.

Son zamanların en dikkat çeken seslerinden soprano Gonca Gürses van Herpen, geceye özel hazırladığı repertuvarı ile canlı performans sergileyecek.

Gecenin açılışını, İstanbul elektronik müzik sahnesinin başarılı gruplarından Kitschcraft'ın söz yazarı ve vokalisti Joel Knox yapacak. Joel'in deep house/nu disco sularında gezinen fusion seti sıcak ve hareketli bir geceyi başlatacak. Gece yarısından sonra ise setin başına Türkiye'nin yurt dışında en fazla sahne alan kadın DJ'i ünvanını taşıyan DJ Beyza geçecek. Beyza yüksek enerjili setiyle yine partiyi zirveye taşıyacak.

Sizi sadece bir partiye değil, eğlence işini ciddiye alan bir iletişim ağının da parçası olmaya davet ediyoruz.

Sıra dışı konsept partilere imza atan Alla Tuna ekibi, bu kez de İstanbul'un genç ve dinamik moda çevrelerini fütüristik bir tasarım ile bir araya getiriyor. 2015'in ilk ayı bitmeden organize edilen bu alternatif moda partisi size yılın geri kalanı için ilham verme iddiasında! Bize katılır mısınız?

Hoş geldiniz..."

- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT