Fazıl Say - Ikuko Kawai

Tarihler: 12 Ekim 2010 Salı ~ 13 Ekim 2010 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 40,00 TL - 32,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli Istanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2010 ~ Eki 13, 2010

Fazıl Say - Ikuko Kawai
Konser Gün ve Satleri: 12 ve 13 Ekim Saat:20.00

“O, sadece dahi bir piyanist değil; şüphesiz kendisi 21. yüzyılın en büyük sanatçılarından birisi olacak.” (Le Figaro)
Böyle tanımlıyor Fazıl Say’ı ; Fransız gazetesi Le Figaro.

Müzik yaşamında birçok başarıya imza atan sanatçı, 4 yaşında piyanoya başlamış, Ankara Devlet Konservatuarı’nda “Üstün Yetenekli Çocuklar İçin Özel Statü”de öğrenim görerek 1987’de konservatuarın piyano ve kompozisyon bölümlerini bitirmiştir. Çalışmalarını Alman bursuyla Düsseldorf Müzik Yüksek Okulu’nda sürdüren sanatçımız, 1991’de konçerto solisti diplomasını almış, 1992’de Berlin Tasarım Sanatları ve Müzik Akademisi’nde piyano ve oda müziği öğretmenliğine getirilmiştir. 1994’te Genç Konser Solistleri Avrupa yarışmasında birincilik kazanan Say, 1995’te New York’ta yapılan kıtalararası yarışmanın da birincisi olarak parlak konser kariyerine başlamıştır.

Ikuko Kawai, kemanist ve bestekâr olarak tiyatral sanat tekniklerini farklı bir yaratıcılıkla bütünleştirdi. Onun sahnesi, keman ve diğer sahne performanslarının benzersiz ve dramatik karışımıydı. Kawai yalnızca Japonya’nın ünlü orkestraları ile çalışmadı, Varşova Filarmoni Orkestrası ve dünyaca ünlü şef Chung Myung-Whim ile birlikte sahne aldı. Bununla birlikte Torino Olimpiyatlarında Sheila E., Gypsy Kings ve diğer pop sanatçıları ile birlikte ve ayrıca altın madalyalı kayakçı Shizuka Arakawa ile birlikte yer aldı. Kayakçı Michelle Kwan’ın Kawai’nin Kırmızı Keman’ıyla dünya şampiyonluğuna ulaşması ile birlikte Kawai’nin ismi bilinmeye başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT