Festival Genç Solistini Sunar

Tarihler: 15 Haziran 2012 Cuma ~ 15 Haziran 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Kadıköy Süreyya Operası

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Kadıköy Süreyya Operası gişesi.

Adres: Bahariye Cad. Caferağa Mah. No:29 34710 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 346 15 31

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 15, 2012 ~ Haz 15, 2012

40. İstanbul Müzik Festivali, 31 Mayıs - 29 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası
Ramiz Malik Aslanov: Şef

Program, konçerto ve solist 22 Mart’ta web sitesinden duyurulacaktır.

Bir yıldızın doğuşuna tanıklık etmek ister misiniz? Festival 40. yılını kutlarken, ülke çapında genç yeteneklerimizi teşvik etmek ve keşfetmek üzere “İstanbul Müzik Festivali Genç Solistini Arıyor” başlıklı bir proje başlattı. Uluslararası boyutta büyük görünürlüğe ve saygınlığa sahip festival kapsamında konser vermeye hak kazanan genç müzisyen için bu fırsat kariyerinde oldukça önemli bir dönüm noktasını oluşturacak.

Ülkemizin çeşitli konservatuarlarından öğrencilerin katılımıyla 21 Mart’ta yapılacak seçmeler sonucunda belirlenecek genç solist, şef Ramiz Malik Aslanov yönetimindeki İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası eşliğinde bir konçerto seslendirecek. Böylece bu değerli proje sadece solistiyle değil, orkestrasıyla da gençleri kucaklayacak. Öğrencilerin yanı sıra akademik kadronun katılımıyla Aslanov yönetiminde yurtiçi ve dışında konserler veren orkestra, geçtiğimiz yıl haziran ayında Türkiye’yi temsilen katıldığı Fransa’daki Uluslararası Üniversiteler Müzik Festivali’nde ayakta alkışlandı.

Topluluk daha önce Avrupa’nın en prestijli festivallerinden Beethoven Festivali’ne de katılarak, Fazıl Say’dan Gülsin Onay’a dek pek çok solistle birlikte başarılı çalışmalara imza attı. Geleceğe dair umutlarımızı yeşerten bu projenin belirleyeceği, ilk defa festivalde yer alacak genç solistin heyecanını paylaşmaya ne dersiniz?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

bende gitmek çok istedim ama gidemedim
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT