Ford Fiesta presents: Urban Festival İstanbul 2011

Tarihler: 29 Ekim 2011 Cumartesi ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: TomTom: Indigo, Garajistanbul, Alt, Indigo Pub, Indigo Lounge

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Tomtom

Adres: Tomtom Mahallesi, Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2011 ~ Eki 29, 2011
Ford Fiesta presents... Urban Festival Istanbul 2011
Önemli Not: Urban Festival Istanbul 2011 - Biletix satış geliri Van depremzedelerine bağışlanmaktadır.

Bajka live
Christian Prommer's Drumlesson live
Ben Westbeech and Band – exclusive live show
Mop Mop live
Sola Rosa Soundsystem live
Âme live
Drop Out Orchestra live
Superpitcher
Aldo Vanucci
cantanca, memogaran, U.F.U.K, Style-ist, Orkun Bozdemir, Berke Yavuz, Paste&Go, Hyperblue, Rubsilent, Falke South, Altan Balgır

'1 Ticket | 6 Different Venues'

Lounge FM 96 tarafından yaratılan, İstanbul'un ilk şehir temalı festivali Urban Festival Istanbul, 29 Ekim Cumartesi günü Ford Fiesta ana sponsorluğuyla üçüncü kez müzikseverlerin huzurunda.

Şehir temasını öne çıkaran festival ruhunu, sıradışı müzik kombinasyonları ve sahne şovları ile harmanlayıp unutulmaz bir müzikal deneyim yaşatacak olan "Ford Fiesta presents... Urban Festival Istanbul" caz, funk, disco, soul, house ve downtempo tarzlarının en modern hallerini sunacak dünya çapında yüksek prestij sahibi sanatçıları konuk ediyor.

3. senesinde İstanbul'un sanat ve eğlence hayatının kalbi olan Beyoğlu'na taşınan festivalin katılımcıları 29 Ekim günü tek biletle birbirine yakın altı mekanda, farklı tarzların en başarılı örneklerini dinleyebilecekler. Her açıdan sıradışı bir festival deneyimi sunan "Ford Fiesta presents... Urban Festival Istanbul 2011" sofistike müzik severler için kendilerine zaman çizelgesi yaratıp iyi müziğin peşinde koşacakları benzersiz bir seçenekler dünyası yaratıyor.

Ford Fiesta’nın ana sponsor olduğu festivalin diğer destekçileri ise Burn Energy Drink, Puma, Tuborg Gold, Ajans Press ve Point Hotel.

Ayrıntılı festival programı ve detaylar için: www.urbanfestival.net
info@loungefm.net
www.loungefm.net
www.tomtomsokak.com
www.facebook.com/fordturkiye
www.twitter.com/FordTurkiye

SANATÇILAR:

Bajka (Almanya / Hindistan)
www.myspace.com/bajkamusic Hindistan doğumlu olup Portekiz ve Güney Afrika’da büyümüş olan şair, şarkı sözü yazarı ve şarkıcı Bajka’nın Asya’daki uzun yolculuğu, sanatçı kişiliğinin gelişiminde en büyük rolü oynadı. Neredeyse tüm dünyayı gezerek bu kültürlerin müziklerinden etkilendi ve kendine özgü bir füzyon tarz yarattı. Olağanüstü güzellikteki sesiyle başta Bonobo olmak üzere Radio Citizen, Beanfield, Sola Rosa gibi grup ve sanatçıların albümlerinde yer almıştır. Bonobo’nun bu kadar popüler olmasındaki en büyük katkılardan birinin Bajka’nın sesi olduğu rahatça söylenebilir. 90’lı yıllardan beri profesyonel müzisyen olarak çalışmalar yapmasına rağmen ilk solo albümü olan”Bajka In Wonderland”i 2010 yılında yayınlayarak günümüzün en önemli Jazz/Soul sanatçılarından biri haline geldi.

Christian Prommer's Drumlesson(Almanya)
www.christianprommer.com Caz müziğin yüksek ses teknolojileriyle evrilip elektronik müzikle kesiştiği bir noktanın var olabileceğine dair kanıt isteyenler nefes kesici Christian Prommer’s Drumlesson performansını kaçırmasın. Münih çıkışlı davulcu, prodüktör, DJ, proje adamı ve gerçek bir ilerici müzik dehası Christian Prommer’ın bu projesi için en kısa şekliyle Hi-tech bir caz grubu denebilir. Daft Punk, Kraftwerk, Josh Wink, Isolee gibi elektronik müzik duayenlerinin hit’lerine yaptıkları caz etkileşimli benzersiz cover’lar ile CSI ve Six Feet Under gibi TV dizilerinde yer bulan Christian Prommer’s Drumlesson, davul dersinden caz konserine evrilen bir performansla şaşırtıcı bir şekilde dans pistini toz duman içinde bırakıyor.

Ben Westbeech and Band (İngiltere)
www.benwestbeech.com Gilles Peterson tarafından keşfedilmiş olan ancak üstün prodüktörlük ve şarkı yazarlığı yeteneklerinin yanında etkileyici sesiyle de bu keşfedilmişlik hikayesinin çok üstüne çıkmış komple bir sanatçı Ben Westbeech. DJ’lik de yapması nedeniyle pek çok kişi tarafından hatalı bir şekilde DJ sanılması, canlı performansı başladığı anda bu hatanın düzeltilmesiyle son buluyor. İlk çıkışını yaptığı “Welcome To The Best Years of Your Life” albümünden itibaren parmağının dokunduğu ya da Kraak & Smaak’ın “Squeeze Me” ve Jazzanova’nın “I Can See” parçalarında olduğu gibi sesiyle yer aldığı her çalışma hit haline gelen bir müzik sihirbazı. Bu sene içinde house müziğin en önemli plak şirketlerinden Strictly Rhythm ile anlaşıp yayınladığı “Something For The Weekend” albümü ile listeleri tam anlamıyla altüst etti. Bu albümle beraber katlanarak artan hayran kitlesi eşliğinde festivalin en eğlenceli anlarına imza atacak.

Mop Mop (İtalya)
www.mopmop.com Mop Mop, funk ve jazz tarzlarının usta prodüktörü ve İtalya’nın pek çok önemli plak şirketiyle çalışmış en saygın jazz müzik sanatçılarından Andrea Benini tarafından yaratıldı. 2005 yılından beri yayınlanan 3 Mop Mop albümü, çok sayıda remix ve dünyanın dört bir yanındaki konserlerin yanında [re:jazz], Bajka, Jazzinvaders, Bahama Soul Club, Valique ve Ri








istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT