Free Flow Festival

Free Flow Festival

Tarihler: 30 Eylül 2017 Cumartesi ~ 30 Eylül 2017 Cumartesi 30 Eylül 2017 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Meet & Greet Ayakta - 400.00 TL Avantajlı Dönem Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2017 ~ Eyl 30, 2017
Free Flow Festival, Türkiye’deki İlk Uluslararası Hip Hop Kültürü buluşmalarına hazırlanıyor! Big Daddy Kane, MC Lyte, Ghostface Killah, Malik Yusef, Killah Priest, Ege Çubukçu, Sayedar, Önder Şahin, Tahribad-ı İsyan ve Ethnique Punch 30 Eylül’de Free Flow Festival sahnesinde olacak.

Alanında öncü ve başarılı isimlerden oluşan line-up’ta, Hip Hop müziğin önde gelen Türk ve Amerikalı isimleri sahne alacak. İyi müziğin kaliteli temsilcilerine sahneleriyle yeteneklerini sergileyecek Break Dansçılar ve Graffiti sanatçılarının eşlik edeceği Free Flow Festival, 30 Eylül’de KüçükÇiftlik Park, İstanbul’da!

Hip hop'ın en yetenekli ve otorite sanatçılarından biri olarak kabul edilen Big Daddy Kane; Beyaz Saray’da hip hop yapan ilk kadın sanatçı, söz yazarı, solist, DJ, tüm zamanların en üretken ve en saygın kadın Hip Hop sanatçılarından MC Lyte; hızlı flowları ve üzeri örtülü argolar barındıran duygusal bilinç akışı tekniğiyle yaptığı anlatımları ile ünlü Wu-Tang Clan üyesi Amerikalı rapçi Ghostface Killah; altı Grammy Ödüllü sanatçı, şair, söz yazarı ve yapımcı Malik Yusef; metaforlar içeren yoğun manevi şarkı sözleri ile tanınan Wu-Tang Clan üyesi Amerikalı rapçi Killah Priest; Türk Hip Hop sanatçısı, söz yazarı ve prodüktör Ege Çubukçu; Kadıköy Acil isimli hip hop topluluğu çıkışlı, Türkçe rap müziğin önemli isimlerinden Sayedar ve Önder Şahin; son zamanların hızlı çıkış yapan Türkçe rap grubu Tahribad-ı İsyan ve yeni nesil hip hop’ın başarılı temsilcilerinden Ethnique Punch KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak! Ayrıca Türk DJ'lerin performansları festivalin ritmini tutacak.

Free Flow Festival’de, müziğin yanı sıra Hip Hop kültürünün sokakta gelişen sanat ve eğlence biçimlerine de yer verilecek.

Turbo ismiyle anılan ünlü graffiti sanatçısı Tunç Dindaş ve altı sanatçı arkadaşı graffiti performansları ile festivale renk katacaklar. Sokakta doğan ve tüm dünyaya yayılan break dans gösterileri, alanında yetenekli ve başarılı İstanbullu break dans sanatçıları tarafından festival katılımcılarına görsel bir şölen yaşatacak.

Meet and Greet (M&G) Biletleri
Free Flow Festival’in muhteşem line-up’ından seçeceğin isimle bire bir tanışma fırsatını yakalamak için M&G bileti satın alman yeterli. Bu bilete sahip kişiler, sevdiği sanatçıyla yapacağı görüşmede, anı fotoğrafı çektirmekten kariyer tavsiyelerine kadar birçok alanda sanatçıya danışma ve sohbet etme fırsatı bulacak.

#FreeFlowFestival #FreeFlowFest #SesimiziYükseltiyoruz

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Festival'de 15 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı bilet sahiplerine, bilet sahibi ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir. Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir. Kimliği yanında olmayan bilet sahipleri etkinlik alanına alınmayacaktır.- Festival alanına araç girişi yoktur, Festival'in otopark alanı bulunmamaktadır.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. - Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Festival süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. - Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT